Υλικά:

  • 1 κιλό άπαχο μοσχάρι
  • 2 μεγάλες πατάτες
  • 1 κρεμμύδι
  • 3 καρότα
  • Αλάτι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Κόβουμε σε μικρές μερίδες το μοσχάρι και το τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι.

Κόβουμε σε μικρές φέτες το καρότο και το ρίχνουμε και αυτό στην κατσαρόλα.

Προσθέτουμε 700ml νερό στην κατσαρόλα και αφήνουμε το μοσχαράκι να βράσει για μία ώρα σε χαμηλή φωτιά.

Προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες σε μεγάλες φέτες και αφήνουμε το φαγητό μας για άλλη μισή ώρα σε χαμηλή φωτιά.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.