Υλικά:

  • 400γρ μοσχαρίσιο φιλέτο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
  • Πιπεριά κόκκινη
  • Πιπεριά κίτρινη
  • Πιπεριά πράσινη
  • Μισό ποτήρι κόκκινο κρασί
  • Αλάτι

Εκτέλεση:

Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές λωρίδες και το τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο.

Προσθέτουμε τις πιπεριές αφού πρώτα τις έχουμε κόψει επίσης σε λωρίδες.

Βάζουμε το μοσχαράκι σε μικρά κομμάτια στο τηγάνι και όταν ροδίσει το σβήνουμε με το κρασί.

Βάζουμε ένα ποτήρι νερό στο τηγάνι και το αφήνουμε να βράσει για περίπου μισή ώρα.

Όταν εξατμιστεί το νερό το φαγητό μας είναι έτοιμο.