Υλικά:

  • 1 χοιρινό κότσι
  • 2 καρότα
  • 2 σέλερι
  • 4 κρεμμύδια
  • 2 πράσα
  • 2 μπουκάλια μπύρας
  • Λίγο ζωμό μοσχάρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα λαχανικά μας σε χοντρά κομμάτια και τα σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα, μαζί με το κότσι, μέχρι να μαλακώσουν και αμέσως μετά προσθέτουμε την μπύρα και το ζωμό μοσχαριού.

Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά περίπου 2.30-3 ώρες.

Βγάζουμε το κότσι και το τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολα.

Το τοποθετούμε στο φούρνο χωρίς τα ζουμιά του και το ψήνουμε για 30 λεπτά, μέχρι να κάνει τραγανή κρούστα.

Tip:

Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές!