Υλικά:
- Χοιρινά φιλετάκια (τόσα όσες και οι μερίδες που θέλουμε)
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μουστάρδα
- Λευκό κρασί
- 1 μεγάλο φρέσκο κρεμμύδι
- Λάδι
Εκτέλεση:
- Κόβουμε τα χοιρινά φιλετάκια σε λωρίδες και τα αλατοπιπερώνουμε.
- Τα ρίχνουμε στο τηγάνι με λίγο λάδι.
- Αφού πάρουν χρώμα, ψιλοκόβουμε και το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στο τηγάνι.
- Αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι και να ψηθεί το χοιρινό.
- Σε μια κούπα ρίχνουμε μέχρι τη μέση μουστάρδα και γεμίζουμε την υπόλοιπη με λευκό κρασί.
- Προσθέτουμε τη σάλτσα στο τηγάνι κι αφήνουμε να μαγειρευτούν όλα μαζί σε χαμηλή φωτιά μέχρι να «δέσει» η σάλτσα μας.
- Ρίχνουμε κι άλλο αλατοπίπερο εάν επιθυμούμε.