Υλικά:

  • Το αρνάκι που περίσσεψε κομμένο σε κομματάκια
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
  • 3 κ.σ. λάδι
  • Αλατοπίπερο

Για τη σάλτα κάρυ:

  • 1 κ.σ. κάρδαμο σκόνη
  • 1 κ.σ. κόλιανδρο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • Λίγο κύμινο
  • 1 κ.γ. τσίλι
  • Λίγο λάδι
  • 1 φλιτζάνι γάλα καρύδας
  • 1/2 φλιτζάνι νερό

Εκτέλεση:

  1. Ανακατατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας κάρυ και τα βάζουμε σ’ ένα τηγάνι.
  2. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις ντομάτες και τέλος το αρνάκι.
  3. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, καλύπτουμε το σκεύος και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 1- 1 1/2 ώρες.
  4. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
Photo: taste.com.au