Υλικά:

  • Μία χοιρινή μπριζόλα με κόκκαλο
  • Ελαιόλαδο
  • 1 κσ μέλι
  • 1 κσ ζάχαρη καστανή
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια

Εκτέλεση:

Βράζουμε την μπριζόλα μέσα σε ένα ρηχό τηγάνι.

Μόλις σωθεί το νερό ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι, αλατίζουμε την μπριζόλα και την αφήνουμε να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.

Τοποθετούμε την μπριζόλα σε ένα πιάτο.

Χωρίς να καθαρίσουμε το τηγάνι που είχαμε πριν την μπριζόλα ρίχνουμε τα κρεμμύδια τα οποία έχουμε κόψει σε λωρίδες.

Όταν μαραθούν τα κρεμμύδια προσθέτουμε το μέλι, την ζάχαρη, λίγο νερό, μπόλικο πιπέρι και αφήνουμε τα κρεμμύδια να βράσουν και να καραμελώσουν.

Περιχύνουμε την μπριζόλα με τα καραμελωμένα κρεμμύδια και το πιάτο μας είναι έτοιμο.