Υλικά:

  • Λουκάνικα χωριάτικα
  • Μανιτάρια πλευρώτους
  • 2 κουταλάκια ρίγανη
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Σκόρδο
  • Τοματίνια κομμένα στα δύο
  • Ελιές χωρίς κουκούτσι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα λουκάνικα σε κομματάκια.

Τα ροδίζουμε σε ένα τηγάνι με λάδι. Προσθέτουμε το σκόρδο και τη ρίγανη και ανακατεύουμε.

Ρίχνουμε τις ελιές, τα μανιτάρια και τα τοματίνια.

Τα μαγειρεύουμε όλα μαζί για 15-20 λεπτά.