Υλικά:

  • 500γρ μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε λεπτές μερίδες
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 ποτήρια κόκκινο κρασί
  • Κόκκινο πιπέρι
  • Πιπέρι μαύρο
  • Αλάτι
  • 2 κσ αλεύρι
  • Ελαιόλαδο
  • Μία καυτερή πιπεριά

Εκτέλεση:

Αλατίζουμε το φιλέτο και το ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι στο οποίο πρώτα έχουμε τσιγαρίσει το κρεμμύδι, μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.

Σβήνουμε το φιλέτο με το κόκκινο κρασί και στην συνέχεια το αφαιρούμε από το τηγάνι.

Αφήνουμε το κρασί να πάρει μία βράση μαζί με την καυτερή πιπεριά που έχουμε ψιλοκόψει.

Βάζουμε το αλεύρι στο κρασί και ανακατεύουμε καλά για να μην κόψει.

Προσθέτουμε τα πιπέρια, αφαιρούμε την σάλτσα από το τηγάνι και περιχύνουμε με αυτή το φιλέτο.