Υλικά:

  • 1 κιλό χοιρινό κρέας άπαχο κομμένο σε μπουκίτσες
  • 1 κρεμμύδι
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο
  • 2-3 πιπεριές χρωματιστές
  • 250γρ μανιτάρια
  • 1/2 κουτάλι του γλυκού κάρυ
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • λάδι για σοτάρισμα

Εκτέλεση:

Σοτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδοκοκινήσει και στην συνέχεια βάζουμε τα λαχανικά να σοταριστουν και αυτά.

Σβήνουμε με το κρασί  και προσθέτουμε ένα ποτήρι  νερό το κάρυ το αλάτι και φρεσκοτριμένο πιπέρι και το αφήνουμε να σιγοβράσει.

Όταν μαλακώσει το κρέας και έχουν εξατμιστεί τα πολλά υγρά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.

Το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά  όταν δέσει η σάλτσα είναι έτοιμο.