Υλικά:

  • 2 κομμάτια συκώτι
  • 2 ματσάκια δενδρολίβανο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 ποτήρι κρασιού λευκό ξύδι
  • Αλεύρι

Εκτέλεση:

Αλατοπιπερώνουμε το συκώτι και το πανάρουμε στο αλεύρι.

Βάζουμε να κάψει το λάδι σε μέτρια φωτιά και βάζουμε μέσα το συκώτι.

Όταν αλλάξει χρώμα το γυρίζουμε, να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.

Ρίχνουμε το δενδρολίβανο και σβήνουμε με το ξύδι.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε 2-3 λεπτά ακόμα.

Tip!

Είναι εξαιρετικός μεζές για κρασί ή παγωμένη ρακί!