Υλικά:

  • 1 κιλό κιμά κοτόπουλο από στήθος
  • 1 πράσο
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 αυγά
  • 1 φλυτζάνι φρυγανιά
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • Ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι κρασί λευκό

Εκτέλεση:

  1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το πράσο και τα σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Σ ένα μπολ βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από το κρασί) και ανακατεύουμε μέχρι να αφρατέψει ο κιμάς.
  3. Προσθέτουμε τον κιμά μέσα στο τηγάνι με το κρεμμύδι και το πράσο και τα αφήνουμε να σοταριστούν.
  4. Μόλις πάρει χρώμα κιμάς σβήνουμε με το κρασί και τα αφήνουμε να βράσουν στο ζουμί που έχει δημιουργηθεί.
  5. Σερβίρουμε με μακαρόνια!