Υλικά:

  • 500 γρ. κουβερούρα
  • 2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
  • 1  φλιτζάνι γάλα
  • 2 φύλλα ζελατίνης
  • 3 κσ ζάχαρη άχνη
  • 150 γρ λιωμένο βούτυρο
  • 200γρ καρύδια τριμμένα
  • Κακάο σκόνη

Εκτέλεση:

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.

Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ μέχρι να πάρουν τη μορφή σκόνης.

Διαλύουμε τη ζελατίνη στο γάλα το οποίο πρώτα ζεστάνει ελαφρά.

Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά.

Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί στο ψυγείο για περίπου μία ώρα.

Πλάθουμε τα τις τρούφες σε μικρές στρογγυλές μπουκίτσες και τις κυλάμε πάνω σε σκόνη κακάου για να πάρουν αρκετή ποσότητα σκόνης στην εξωτερική τους επιφάνεια.