Υλικά:

  • 3 φλυτζάνια ψιλοκομμένο ώριμο μάνγκο
  • 1 φλυτζάνια νερό
  • Χυμό από 2 λάιμ
  • 60γρ ζάχαρη

Εκτέλεση:

Βάζετε το ψιλοκομμένο μάνγκο στο μπλέντερ και το πολτοποιούμε.

Βάζουμε τον πολτό σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε το νερό, τον χυμό των λάιμ και τη ζάχαρη.

Όταν λιώσει η ζάχαρη απομακρύνουμε από την την φωτιά το μείγμα και το αφήνουμε να κρυώσει.

Το αδειάζουμε σε θήκες για γρανίτες και τα βάζουμε στην κατάψυξη.