Υλικά:

Για την κρέμα:

  • 200γρ. γιαούρτι
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 50 γρ. ζάχαρη
  • Ξύσμα από ένα λεμόνι

Για τη βάση:

  • Τριμμένα μπισκότα 200γρ.
  • Βούτυρο 100γρ.
  • Ξύσμα από ένα λεμόνι

Εκτέλεση:

Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί.

Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το χτύπημα.

Λιώνουμε σ΄ένα κατσαρολάκι το βούτυρο το προσθέτουμε στο ταψάκι που έχουμε πρώτα ρίξει το μπισκότο.

Στρώνουμε το μπισκότο σαν βάση.

Προσθέτουμε από πάνω την κρέμα και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για να σφίξει.

photo:smartbalance.com