Υλικά:

  • 150 γρ. βούτυρο ανάλατο
  • 150 γρ. στέβια
  • 240 γρ. γάλα
  • 125 γρ. αλεύρι
  • 500 γρ. σχετικά ώριμα αλλά σφιχτά ροδάκινα
  • 1 κ.γ. κανέλα

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε προσεκτικά τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε φέτες.

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη στέβια, το γάλα και τα ανακατεύουμε με σύρμα.

Αλείφουμε το βούτυρο σε ταψάκι 25 εκ.

Το βάζουμε στο φούρνο στους 170ºC να λιώσει.

Ρίχνουμε μέσα το μείγμα αλεύρι-στέβια-γάλα, χωρίς να το ανακατέψουμε καθόλου.

Σε όλη την επιφάνεια του γλυκού βάζουμε τα κομμένα ροδάκινα.

Δεν ανακατεύουμε τα υλικά.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ºC για περίπου σαράντα λεπτά.