Πασχαλινό τσουρέκι με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Η παράδοση θέλει το Πάσχα να τρώμε το κλασικό πασχαλινό τσουρέκι κι εμείς σου έχουμε την καλύτερη συνταγή. Ο Έλληνας σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, φτιάχνει το παραδοσιακό τσουρέκι με μια εύκολη συνταγή, η οποία θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Υλικά: 135 γρ. βούτυρο, από αγελαδινό γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 135 γρ. γάλα, σε … Continue reading Πασχαλινό τσουρέκι με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου