Υλικά:

  • Βατόμουρα
  • Μύρτιλλα
  • 200γρ λευκή σοκολάτα
  • 100γρ κρέμα γάλακτος
  • Ένα σφηνάκι κονιάκ
  • Λίγο πιπέρι

Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά τα βατόμουρα και τα μύρτιλλα και τα βάζουμε στην κατάψυξη.

Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και αφού την απομακρύνουμε από τη φωτιά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το πιπέρι και το κονιάκ και ανακατεύουμε.

Τοποθετούμε τα φρούτα στα μπολάκια, περιχύνουμε με τη σούπα και σερβίρουμε.

photo:apassionateplate.com