Υλικά:

  • 250γρ μαύρη σοκολάτα
  • Φρέσκες φράουλες
  • 400γρ αλεύρι
  • Νερό
  • Ελαιόλαδο
  • Μία πρέζα αλάτι
  • Μία πρέζα ζάχαρη
  • 10γρ μαγιά ξηρή

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ διαλύουμε την μαγιά σε χλιαρό νερό.

Βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι και την ζάχαρη και ζυμώνουμε καλά.

Προσθέτουμε όσο νερό χρειάζεται και αφήνουμε την ζύμη μας να ξεκουραστεί.

Ανοίγουμε την ζύμη σε ένα στρογγυλό ταψί. Ψήνουμε την ζύμη μόνη της για δέκα λεπτά.

Τρίβουμε από πάνω την σοκολάτα, κόβουμε τις φράουλες και ψήνουμε ξανά την πίτσα μας για δέκα λεπτά ακόμα.