Οι καλύτερες φλωρεντίνες είναι από τα χεράκια σου

LIKE US ON FACEBOOK

Υλικά:

  • 4 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 4 φλιτζάνια αμύγαδα καβουρδισμένα
  • 1/2 φλιτζάνι νερό

Εκτέλεση:

  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό με τη ζάχαρη, μέχρι να πάρει χρώμα.
  2. Προσθέτουμε και τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε καλά.
  3. Σ’ ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και αλείφουμε με λάδι ή βούτυρο.
  4. Απλώνουμε το μείγμα μας και μόλις κρυώσει το κόβουμε σε κομμάτια.
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved