Υλικά:

  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι
  • 8 κσ ζαχαρούχο γάλα
  • 2 βανίλιες
  • 100γρ κρέμα γάλατος
  • 2 μεγάλα μάνγκο

Εκτέλεση:

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με τις βανίλιες και το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να γίνουν σαντιγί.

Στην συνέχεια ανακατεύουμε το μείγμα με το γιαούρτι μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Χωρίζουμε την κρέμα σε μπολάκια.

Κόβουμε τα μάνγκο σε μικρά κομμάτια και βάζουμε αρκετά σε κάθε μπολάκι.

Βάζουμε όλα τα μπολάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.