Υλικά:

  • 20 τουλάχιστον φράουλες
  • Μισή κουταλιά της σούπας στέβια σε σκόνη
  • Φυτική κρέμα γάλακτος
  • Χυμό λεμονιού

Εκτέλεση:

Πολτοποιούμε τις φράουλες στο μπλέντερ και τις βάζουμε μέσα σ΄ένα μεγάλο μπολ.

Προσθέτουμε τη στέβια, το χυμό και ανακατεύουμε καλά μ΄ένα κουτάλι.

Χτυπάμε την κρέμα στο μίξερ και μόλις πήξει λίγο τη βάζουμε στο μπολ μας.

Βάζουμε τη σούπα για μισή ώρα στην κατάψυξη και στη συνέχεια σερβίρουμε.

photo:wisegeek.com