Υλικά:

  • 300γρ αλεύρι
  • 2 βανίλιες
  • Νερό
  • 6γρ ξηρή μαγιά
  • Μια πρέζα αλάτι
  • Μια πρέζα ζάχαρη
  • 100 γρ λευκή κουβερτούρα
  • 150γρ κουβερτούρα γάλακτος

Εκτέλεση:

Φτιάχνουμε το ζυμάρι για την πίτσα μας βάζοντας πρώτα τα στερεά υλικά μας και μετά το νερό και το λάδι.

Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί και στην συνέχεια την στρώνουμε σε ένα στρογγυλό ταψί.

Ψήνουμε το ζυμάρι στον φούρνο μέχρι να ροδίσει.

Λιώνουμε τις κουβερτούρες (ξεχωριστά) σε μπεν μαρί και τις βάζουμε πάνω από το ζυμάρι.