Υλικά:
- 400γρ. μπισκότα
- 100γρ. βούτυρο ανάλατο
- 50 γρμ. καρύδια τριμμένα
- 500 γρ. τυρί κρέμα
- 60 γρ. στέβια
- Χυμό από ένα λεμόνι
- 250 γρ. μάνγκο κομμένο σε μικρούς κύβους
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 10 γρ. φύλλα ζελατίνα
- 4 κσ νερό καυτό
Εκτέλεση:
Λιώνουμε το βούτυρο, και το αφήνουμε να κρυώσει.
Στην συνέχεια τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ μαζί με τα καρύδια μέχρι να γίνουν σκόνη.
Στρώνουμε τα μπισκότα στη βάση της φόρμας του cheesecace ανακατεύοντας τα καλά μαζί με το λιωμένο βούτυρο και την βάζουμε στο ψυγείο.
Βάζουμε στο μίξερ το τυρί μαζί με την στέβια και χτυπάμε καλά.
Βάζουμε την ζελατίνη σε κρύο νερό να μουσκέψει.
Την στύβουμε καλά με το χέρι και την διαλύουμε στο καυτό νερό.
Την αφήνουμε λίγο να κρυώσει και την χτυπάμε μαζί με την κρέμα γάλακτος και τα υπόλοιπα υλικά.
Βάζουμε την κρέμα πάνω από το μπισκότο και την αφήνουμε να σφίξει.
Κόβουμε το μάνγκο σε κυβάκια και γαρνίρουμε με αυτά κάθε κομμάτι που σερβίρουμε.