Υλικά
- ½ φλιτζάνι ζάχαρη
- ¼ φλιτζάνι καφέ ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- ½ φλιτζάνι βούτυρο
- ½ φλιτζάνι ελληνικό γιαούρτι
- 1 αυγό
- 2 ώριμες μπανάνες
- 2½ φλιτζάνι αλεύρι
- ½ κουταλάκι του γλυκού baking powder
- ½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
- 1 πρέζα αλάτι
- 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
- ½ φλιτζάνι τσιπ σοκολάτας
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 165 βαθμούς.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τη ζάχαρη, την καφέ ζάχαρη, εκχύλισμα βανίλιας και το βούτυρο.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι, το αυγό και τις μπανάνες. Λιώνουμε τις μπανάνες και ανακατεύουμε καλά.
- Ρίχνουμε το αλεύρι, τη baking powder, τη μαγειρική σόδα, το αλάτι, την κανέλα και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα τσιπς σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά.
- Ψήνουμε για 15 λεπτά και βάζουμε στο ψυγείο.