Υλικά

  • ½ φλιτζάνι ζάχαρη
  • ¼ φλιτζάνι καφέ ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • ½ φλιτζάνι βούτυρο
  • ½ φλιτζάνι ελληνικό γιαούρτι
  • 1 αυγό
  • 2 ώριμες μπανάνες
  • 2½ φλιτζάνι αλεύρι
  • ½ κουταλάκι του γλυκού baking powder
  • ½ κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
  • ½ φλιτζάνι τσιπ σοκολάτας

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 165 βαθμούς.
  2. Σε ένα μπολ χτυπάμε τη ζάχαρη, την καφέ ζάχαρη, εκχύλισμα βανίλιας και το βούτυρο.
  3. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το αυγό και τις μπανάνες. Λιώνουμε τις μπανάνες και ανακατεύουμε καλά.
  4. Ρίχνουμε το αλεύρι, τη baking powder, τη μαγειρική σόδα, το αλάτι, την κανέλα και ανακατεύουμε.
  5. Προσθέτουμε τα τσιπς σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά.
  6. Ψήνουμε για 15 λεπτά και βάζουμε στο ψυγείο.

Photo: bakeeatrepeat.ca