Υλικά:

  • 150 γρ. λευκή κουβερτούρα
  • 1 κ.σ nescafe
  • 60 γρ. μαργαρίνη
  • 80 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 4 κσ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 4 αυγά

Εκτέλεση:

Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη μαργαρίνη με την κουβερτούρα σε χαμηλή φωτιά.

Σβήνουμε τη φωτιά ώστε να κρυώσει λίγο το μίγμα.

Στο μίξερ χτυπάμε τα αυγά με την καστανή ζάχαρη.

Λιώνουμε τον καφέ με λόγο ζεστό νερό.

Ρίχνουμε το μείγμα αυγού και καστανής ζάχαρης και καφέ μέσα στη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά σιγά ανακατεύοντας πάρα πολύ καλά.

Μοιράζουμε το μείγμα σε 6 ατομικά πυρίμαχα φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο C για 10 λεπτά, ώστε να ψηθεί το κέικ εξωτερικά αλλά μέσα να παραμένει υγρό.