Κορμός σοκολάτας

LIKE US ON FACEBOOK

Υλικά:

  • ½ βούτυρο μαλακό
  • 1 πακέτο πτι μπέρ
  • 3 κσ κακάο
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • 2 σφηνάκια λικέρ

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε το βούτυρο με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.

Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό μαζί με τα σφηνάκια . Ανακατεύουμε καλά.

Φτιάχνουμε το μείγμα μας με τα χέρια σε σχήμα κορμού και το βάζουμε σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, κλείνουμε καλά το αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες.

Tip!

Αν δεν θέλεις τις έξτρα θερμίδες του ζαχαρούχου γάλακτος, βάλε κανονικό γάλα και πρόσθεσε 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη!




Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved