Υλικά:
- 225γρ φύλλα που φουσκώνουν
- 8 φέτες μαγειρεμένο μπέικον
- 1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1/2 πράσινο πιπέρι ψιλοκομμένο
- 5 αυγά
- 1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 αυγό για να άλειμμα προαιρετικά
Εκτέλεση:
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς C.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες πιπεριές και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Μαγειρέψτε τα αυγά σε μια κατσαρόλα.
- Τοποθετήστε τα φύλλα όπως ένα αστέρι σε μια λαδόκολλα όπως φαίνεται στην παρακάνω εικόνα.

- Σε κάθε φύλλο βάζετε ένα κομμάτι μπέικον. Προσθέστε το μισό τυρί γύρω από το κουλούρι. Προσθέστε την ομελέτα γύρω από το κουλούρι και τοποθετήστε στην κορυφή το υπόλοιπο τυρί.
- Αναδιπλώστε τα φύλλα. Τώρα μπορείτε να αλείψετε με το αυγό το κουλούρι, για να πάρει ένα ωραίο και χρυσό χρώμα.
- Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα φύλλα.
Photos: jocooks.com
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved
Για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επιλέξτε «Αποδοχή Cookies» για να συνεχίσετε ή «Περισσότερες Πληροφορίες» για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξετε ποια θα αποδεχθείτε.Αποδοχή CookiesΠερισσότερες Πληροφορίες