Γεμιστό κουλούρι με μπέικον και τυρί!

LIKE US ON FACEBOOK

Υλικά:

  • 225γρ φύλλα που φουσκώνουν
  • 8 φέτες μαγειρεμένο μπέικον
  • 1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1/2 πράσινο πιπέρι ψιλοκομμένο
  • 5 αυγά
  • 1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1 αυγό για να άλειμμα προαιρετικά

Εκτέλεση:

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς C.
  2. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες πιπεριές και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Μαγειρέψτε τα αυγά σε μια κατσαρόλα.
  3. Τοποθετήστε τα φύλλα όπως ένα αστέρι σε μια λαδόκολλα όπως φαίνεται στην παρακάνω εικόνα.
  4. Σε κάθε φύλλο βάζετε ένα κομμάτι μπέικον. Προσθέστε το μισό τυρί γύρω από το κουλούρι. Προσθέστε την ομελέτα γύρω από το κουλούρι και τοποθετήστε στην κορυφή το υπόλοιπο τυρί.
  5. Αναδιπλώστε τα φύλλα. Τώρα μπορείτε να αλείψετε με το αυγό το κουλούρι, για να πάρει ένα ωραίο και χρυσό χρώμα.
  6. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα φύλλα.
Photos: jocooks.com
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved