Υλικά
- 500γρ ζύμη πίτσας
- 24 κοτομπουκιές
- Φέτες mozzarella
- Κόκκινη σάλτσα
- 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο τυρί παρμεζάνα
- 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 1/2 κουταλάκι σκόνη σκόρδου
Εκτέλεση
- Απλώνουμε τη ζύμη της πίτσας και με τη βοήθεια ενός ποτηριού την κόβουμε σε στρογγυλά κομμάτια.
- Στο κέντρο τοποθετούμε μια φέτα mozzarella και μια κοτομπουκιά.
- Στη συνέχεια τυλίγουμε τη ζύμη και “κουμπώνουμε” καλά τις άκρες.
- Έπειτα, τηγανίζουμε τη ζύμη μας και αφαιρούμε το calzone μας.
- Σ’ ένα μπολ βάζουμε την παρμεζάνα, τη σκόνη σκόρδου, το πιπέρι και το βασιλικό και ανακατεύουμε καλά.
- Στη συνέχεια “βουτάμε” το calzone μας μέσα στο μπολ μέχρι να επικαλυφθεί πλήρως.
- Σερβίρουμε με κόκκινη σάλτσα.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=47&v=5Yq17AnAYB0