Υλικά

  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1 1/2 φλιτζάνι γάλα
  • 2 αυγά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού φυτικό έλαιο
  • 1/4 κουταλάκι αλάτι

Εκτέλεση

  1. Συνδυάζουμε το αλεύρι, το γάλα και το λάδι. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε λίγο αλάτι.
  2. Ζεσταίνουμε λίγο τη ζύμη μας και αφαιρούμε απ’ τη φωτιά.
  3. Σ’ένα τηγάνι βάζουμε δύο κουταλιές απ’ τη ζύμη μας και την απλώνουμε ομοιόμορφα.
  4. Για να την αφαιρέσεις αναποδογύρισέ την σ’ ένα χαρτί. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία με την υπόλοιπη ζύμη.
  5. Γέμισε τη ζύμη σου με το αγαπημένο σου γέμισμα (σοκολάτα με μπανάνα, σοκολάτα με μπισκότο, μαρμελάδα ή τυρί, ζαμπόν και πατάτες αν τη θέλεις αλμυρή).
Photo: geniuskitchen.com