Υλικά

  • 1/2 φλιτζάνι σοκολάτα φουντούκι
  • 2 αυγά

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.
  2. Ξεχωρίζουμε τους κρόκους των αυγών απ’ τα ασπράδια και τα τοποθετούμε σε δύο ξεχωριστά μπολ.
  3. Στους κρόκους αυγού ανακατεύουμε τη σοκολάτα φουντούκι.
  4. Στο δεύτερο μπολ, χτυπάμε τα δύο ασπράδια αυγών και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί μαρέγκα.
  5. Ρίχνουμε τη μαρέγκα στο μπολ με το μείγμα αυγών και σοκολάτας και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως.
  6. Ρίχνουμε το μείγμα μας σ’ ένα κυπελλάκι αφού έχουμε βάλει λίγο λάδι για να μην κολλήσει.
  7. Ψήνουμε και 15-17 λεπτά και σερβίρουμε αμέσως.