Αν δεν σου αρέσουν τα κολοκυθάκια είναι επειδή τα μαγειρεύεις λάθος!

LIKE US ON FACEBOOK

Πώς να μαγειρέψω τα κολοκυθάκια; Αναρωτιέσαι, googlαρεις και ψάχνεις να βρεις κάποια άκρη…Εμείς έχουμε την ιδανική συνταγή.

Σταμάτα να αναρωτιέσαι «πώς να μαγειρέψω τα κολοκυθάκια» και να καταλήγεις στις ίδιες και γνώριμες συνταγές. Εμείς βρήκαμε τον ιδανικό τρόπο για τα πιο υγιεινά, τραγανά κολοκυθάκια, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με μια νόστιμη σάλτσα.

Και κάπως έτσι έχεις το πιο νόστιμο ορεκτικό για τη «μέση», για όταν έχεις καλεσμένους στο σπίτι.

Τι θα χρειαστείς για αυτά τα κολοκυθάκια;

  • 2 μεγάλα κολοκυθάκια
  • 3/4 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι
  • 1/2 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη
  • 1 αυγό
  • 1 κουταλάκι λάδι

Πώς θα μαγειρέψεις τα κολοκυθάκια;

Συνταγή:

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Κόβουμε τα κολοκυθάκια στη μέση και μετά κατά μήκος (όπως θα έκοβες τις πατάτες).
  3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την τριμμένη φρυγανιά με αλάτι και πιπέρι.
  4. Σε ένα άλλο χτυπάμε τα αυγά. Βουτάμε μέσα τα κολοκυθάκια και στη συνέχεια τα βουτάμε στη φρυγανιά.
  5. Ψεκάζουμε με λίγο λάδι και ψήνουμε για 10 με 15 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανά!

Μπορείς να τα συνδυάσεις με μια νόστιμη σως. Και σίγουρα όλοι θα τα λατρέψουν, ακόμα κι εσύ που δεν τα προτιμάς!

Διαβάστε επίσης:

Οι πιο νόστιμες και αφράτες τηγανίτες με κολοκυθάκια και τυριά!

Photo:knowyourproduce.com
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved