Αφράτα donuts με ζάχαρη και κανέλα!

LIKE US ON FACEBOOK

Υλικά

  • 50 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 50 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
  • 200 γραμμάρια αλεύρι
  • 30 γραμμάρια αλεύρι σόγιας
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού baking powder
  • Λάδι για το τηγάνισμα
  • 70 γραμμάρια ζάχαρη
  • 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
  • 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι ζάχαρης (για επικάλυψη)

Εκτέλεση

  1. Σ’ ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε μαζί τη ζάχαρη (καστανή και άχνη) με τα αυγά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  2. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια μ’ ένα σουρωτήρι ρίχνουμε το αλεύρι σόγιας και baking powder και ανακατεύουμε.
  3. Αφήνουμε το μείγμα για 30 λεπτά.
  4. Έπειτα με το μείγμα φτιάχνουμε μικρές μπάλες με τα χέρια μας τις οποίες στη συνέχεια τηγανίζουμε σ’ ένα τηγάνι με πολύ λάδι.
  5. Ρίχνουμε την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη σ’ ένα πιάτο, την κανέλα και ανακατεύουμε.
  6. Παίρνουμε ένα ένα τα donuts μας και τα βουτάμε στην κανέλα με τη ζάχαρη.
  7. Ρίχνουμε από πάνω σιρόπι ζάχαρης.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved