Να ξέρεις ότι, αν διαβάσεις αυτό το άρθρο, δεν θα ξαναδείς ποτέ τον ανανά με τον ίδιο τρόπο

Οι TikTokers επαναφέρουν στο προσκήνιο την «ζουμερή» και συμβολική χρήση του ανάποδου ανανά, ο οποίος υποδηλώνει ότι τα ζευγάρια είναι πρόθυμα για ερωτικούς πειραματισμούς! Οπότε εάν είχες στο πίσω μέρος του μυαλού σου να πειραματιστείς με τον σύντροφό σου, αλλά δεν ήξερες πώς, το TikTok σου δίνει την λύση!

Σύμφωνα με τη New York Post, οι TikTokers αποκαλύπτουν την κρυφή σημασία του γευστικού φρούτου και περιγράφουν το νέο trend αναλυτικά! Ταξιδιώτες με ανεβασμένη ερωτική διάθεση κολλάνε πόστερ με ανάποδους ανανάδες στις πόρτες των καταλυμάτων τους (ή των καμπινών τους, εάν βρίσκονται σε κρουαζιέρα) για να ενημερώσουν άλλα ζευγάρια ότι είναι ανοιχτοί στην ιδέα του swinging. Μερικοί, μάλιστα, δεν αρκούνται μόνο σε αυτό, αλλά τοποθετούν ακόμα και χαλάκια έξω από τις πόρτες τους!

Αυτές οι καραμέλες μέντας είναι το νέο trend του TikTok που υπόσχεται απίστευτο στοματικό σεξ

Ανάποδος ανανάς στο TikTok: Το νέο σύμβολο των swingers!

@webbnation22 Immediately No, immediately no! 😳😂 #upsidedownpineapple #tennessee #jokes #notswingers #swingtok #jokes ♬ original sound – Leah Donohoe

Το hashtag #UpsideDownPineapple έχει συγκεντρώσει 138 εκατομμύρια προβολές στο TikTok με ορισμένα βίντεο να υποστηρίζουν ότι οι swingers αφήνουν ακόμη και έναν πραγματικό ανανά αναποδογυρισμένο μπροστά από το κατάλυμά τους στην Airbnb για να υποδείξουν ότι είναι ανοιχτοί στο swinging και να περάσουν το κατάλληλο μήνυμα.

«Οι σεξουαλικές ορμές των ανθρώπων τείνουν να ξεφεύγουν κατά τη διάρκεια των διακοπών», δήλωσε στην The Post ο John Kamau, Διευθύνων Σύμβουλος της εφαρμογής «Cruise Ship Mingle», λέγοντας ότι είναι σοκαρισμένος από τον αριθμό των ζευγαριών που ακολουθούν το συγκεκριμένο TikTok trend.

Τα πέντε είδη οργασμών που δεν ήξερες ότι υπάρχουν

 Εκτός, όμως, από τα πόστερ, τα χαλάκια και τα αληθινά φρούτα, υπάρχουν και πιο διακριτικοί τρόποι χρήσης του συμβόλου, όπως κονκάρδες ή ακόμα και σκουλαρίκια με μικρούς ανάποδους ανανάδες.

«Πες μου ότι είσαι swinger χωρίς να μου πεις ότι είσαι swinger», έγραψε μια TikTokker κάτω από ένα viral βίντεο που δείχνει το σκουλαρίκι της με τον ανανά.

@snm416 #swingtok #swinger #upsidedownpineapple 🍍🍍#HotwireHotelGoals ♬ Good as Hell – Lizzo

Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς και πώς το συγκεκριμένο φρούτο έγινε το σύμβολο του swinging. Σύμφωνα, όμως, με ειδικούς της slang, η δημοτικότητα της χρήσης του εμφάνισε αύξηση τη δεκαετία του ’90.

Tips για να φτάσεις το στοματικό σεξ σε άλλο επίπεδο!

Ενώ υπάρχουν εδώ και καιρό άλλοι κρυφοί τρόποι αναγνώρισης των swingers – όπως το γρασίδι pampas και το μαύρο δαχτυλίδι στο δεξί χέρι – οι ανάποδοι ανανάδες έχουν γίνει πλέον το νέο τους σύμβολο χάρη στο TikTok.

Με το καλοκαίρι του 2022 να έχει ήδη ξεκινήσει, και πολλούς swinger ταξιδιώτες να θέλουν να αναπληρώσουν όσα έχασαν τα προηγούμενα χρόνια λόγω πανδημίας, η πλατφόρμα έχει γεμίσει από ιστορίες με σεξουαλικούς πειραματισμούς. Το hashtag #swingtok με τα 1,7 δισεκατομμύρια views είναι ενδεικτικό παράδειγμα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News