Δεν μπορείς να βγεις έξω, γιατί κάνει κρύο, και αναγκαστικά είσαι μες το σπίτι με τον σύντροφό σου και μπορεί να νομίζεις πως έχετε κάνει τα πάντα, όμως σου ξεφεύγει το πιο σημαντικό. Τι να κάνεις για τη σχέση όταν κάνει κρύο έξω;

Αν δεν επενδύσεις στη σχέση σου τώρα που έχεις χρόνο, τότε πότε; Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου, να έρθετε πιο κοντά και να ανανεώσετε τον έρωτά σας. Κι επειδή κάνει και κρύο και θέλετε να χουχουλιάσετε, σου έχουμε υπέροχες ιδέες για να περάσετε τον χρόνο στο σπίτι, ανανεώνοντας τη σχέση όταν κάνει κρύο έξω.

Τι να κάνετε λοιπόν;

Ρομαντικό ραντεβού

Ο έρωτας λένε περνάει πρώτα απ’ το στομάχι. Κι όχι αδίκως. Ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά και φαγητό είναι ό,τι πρέπει αυτές τις μέρες. Θα σας φέρει πιο κοντά και θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι όπως στα πρώτα ραντεβού.

Αυτή είναι η ιδανική ατμόσφαιρα για ένα ρομαντικό δείπνο!

σχέση όταν κάνει κρύο
Freepik

Πρωινό στο κρεβάτι

Είναι απλά τέλειο και λέμε ένα τεράστιο μπράβο σε όποιον από τους δυο σας πάρει την πρωτοβουλία να το κάνει. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είναι απλά έκπληξη. Μπορείτε απλά να φτιάξετε το πρωινό σας μαζί κι απλά να το πάρετε στο κρεβάτι για να ζεσταθείτε κιόλας. Και πού ξέρεις τι θα ακολουθήσει μετά…

Κουβέντα και αγκαλιές

Μια κούπα με το αγαπημένο ζεστό ρόφημα, κουβερτούλα και κουβεντούλα. Καθίστε αγκαλιά μαζί στον καναπέ ή το κρεβάτι και μιλήστε, μιλήστε πολύ, για ό,τι σκέφτεστε και σας αφορά, ακόμα και για πράγματα που δεν είχατε συζητήσει μέχρι τώρα. Μπορείτε φυσικά να βάλετε και χαλαρωτική μουσική.

σχέση όταν κάνει κρύο

Θεματική βραδιά

Τι θα έλεγες για μια θεματική βραδιά; Μπορείτε να “ταξιδέψετε” στην Ιταλία, μαγειρεύοντας και στη συνέχεια τρώγοντας ιταλικό φαγητό και βλέποντας μια ιταλική ταινία. Δεν θες Ιταλία; Οι επιλογές είναι πάρα πολλές… Ισπανία, Γαλλία, Μεξικό… Είναι μια εξαιρετική επιλογή και ιδιαίτερα πρωτότυπη, που θα ανανεώσει τη σχέση σας.

5 πράγματα για να κάνεις με τον σύντροφό σου όταν έξω κάνει κρύο!

Σεξ σε cosy στάσεις

Και μπορεί έξω να κάνει κρύο, όμως μέσα τα αίματα ανάβουν με τον καλύτερο τρόπο. Ζήτα του να ζεσταθείτε μαζί, δημιούργησε μια ζεστή ατμόσφαιρα και μην ξεχνάς πως υπάρχουν cosy στάσεις για να μην κρυώνετε και τόσο, όπως το spooning. Επίσης, αν κρυώνετε τόσο πολύ φυσικά και μπορείτε να είστε ντυμένοι από τη μέση και πάνω.

σχέση όταν κάνει κρύο
Freepik

Σχέδια για το μέλλον

Πείτε ο ένας στον άλλο τι ονειρεύεστε να κάνετε σαν ζευγάρι, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά. Ανταλλάξτε ιδέες για επόμενα ταξίδια, βόλτες, εκδρομές και ονειρευτείτε. Αν έχετε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό, το tip αυτό θα σας κάνει να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε το μέλλον και πάλι μαζί.

Βάλτε στην άκρη την ένταση και περάστε καλά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News