Η ερωτική σου ζωή μπορεί να πάει σε άλλο επίπεδο, αν μάθεις πώς να απολαμβάνεις τη διείσδυση περισσότερο. 5 tips μπορούν να απογειώσουν το σεξ με τον σύντροφό σου και μπορείς να τα εφαρμόσεις κι εσύ από σήμερα κιόλας.

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι αν δεν απολαμβάνεις αρκετά τη διείσδυση ή δεν έρχεσαι σε οργασμό δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το σώμα σου. Μάλιστα, πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό ή το κάνουν κυρίως όταν το σεξ περιλαμβάνει ερωτικά παιχνίδια, προκαταρκτικά, στοματικό σεξ, ενασχόληση με την κλειτορίδα, αλλά και καλή επικοινωνία. Άσχετα, όμως, με το πότε έρχεσαι σε οργασμό, αν θες να ευχαριστιέσαι περισσότερο τη διείσδυση, αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν εγγυημένα.

Δυσκολεύεσαι να έρθεις σε οργασμό; Οι συμβουλές που θα σου δώσουν τη λύση!

Πώς να απολαμβάνεις τη διείσδυση στο σεξ περισσότερο;

Καθυστέρησε τον οργασμό σου

Αν είσαι από τις γυναίκες που έρχονται σε οργασμό από τα προκαταρκτικά ή το στοματικό σεξ πριν ξεκινήσει η διείσδυση, τότε μήπως να καθυστερήσεις τον οργασμό σου; Είναι υπέροχο να ερεθίζεσαι πριν τη σεξουαλική πράξη, όμως κράτα τον οργασμό για πιο μετά, απολαμβάνοντας έτσι το σεξ περισσότερο κι έχοντας μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Αν νομίζεις πως δεν θα ολοκληρώσεις κατά τη διάρκεια του σεξ, τότε θυμήσου τι έχουμε πει για την ενασχόληση με την κλειτορίδα.

Παίξε με τον οργασμό και την κλειτορίδα σου

Μπορεί αν μην σου ακούγεται και πολύ καλά αυτό, όμως είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για να απολαύσεις στο μέγιστο τον οργασμό και τη διείσδυση, ακόμα κι αν ολοκληρώσεις πριν το σεξ. Οι ειδικοί συνιστούν να χαλαρώσεις και να δώσεις έμφαση στην κλειτορίδα σου. Αν το κάνει ο σύντροφός σου ακόμα καλύτερα φυσικά. Διέγειρε την κλειτορίδα κι όταν πλησιάζεις στον οργασμό σταμάτα και ξανά το ίδιο. Στο τέλος θα ικετεύεις για διείσδυση και θα την απολαύσεις περισσότερο. Ο σύντροφός σου μπορεί να ασχοληθεί με την κλειτορίδα σου είτε με το στόμα είτε με τα δάχτυλά του.

πώς να απολαμβάνεις τη διείσδυση
Unsplash/Jasper Graetsch

Βρες τα μέρη του κόλπου σου που είναι πιο ευαίσθητα

Φυσικά και η ανατομία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Κάποιοι το λένε σημείο G, εμείς απλά θα πούμε πως υπάρχουν κάποια σημεία που είναι πιο ευαίσθητα και χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή, γιατί μπορούν να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ευχαρίστηση. Μπορείς και μόνη σου να τα ανακαλύψεις και να κάνεις εξάσκηση, αλλιώς με τον σύντροφό σου κατά τα προκαταρκτικά. Αν βρεις αυτό το σημείο ή τα σημεία, μπορείς να έρθεις και σε διπλή διέγερση στο πι και φι.

Αγάπα την κλειτορίδα σου

Νομίζεις πως το έχουμε πει πολλές φορές κι έχει γίνει κατανοητό; Κι όμως όχι. Σύμφωνα με μια μελέτη του 2019 από την Ιατρική Σχολή Ruth και Bruce Rappaport, μόνο το ένα τέταρτο των γυναικών έρχονται σε οργασμό μόνο μέσω της σεξουαλικής πράξης. Το μεγαλύτερο μέρος των γυναικών έχουν ανάγκη από διέγερση της κλειτορίδας, ακόμα και κατά τη διείσδυση για να αποκτήσουν πιο έντονη αίσθηση της πράξης. Για να συμβεί αυτό, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε στάση με τον σύντροφό σου ή να βάλετε στην πράξη sex toys. Βρες τον τρόπο που η κλειτορίδα σου θα ευχαριστιέται πραγματικά το σεξ και τη διείσδυση και μη μένεις με σταυρωμένα τα χέρια.

Ανακάλυψε άλλα είδη διέγερσης

Υπάρχουν; Φυσικά και υπάρχουν! Δεν χρειάζεται όλοι την ώρα να ασχολείστε με τα γεννητικά όργανα. Υπάρχουν κι άλλες ερωτογενείς ζώνες, όπως ο λαιμός, το αυτί, το στήθος. Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε και οι δύο με αυτά περισσότερο; Όχι μόνο στα προκαταρκτικά, αλλά και κατά τη διάρκεια του σεξ. Έτσι η διείσδυση θα γίνει πιο ευχάριστη από ποτέ!

Οι “κρυφές” ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News