Τι ξενερώνει τους άνδρες στο σεξ; Μήπως μερικά απ’ όσα κάνεις στο κρεβάτι δεν του αρέσουν και τόσο τελικά; Ήρθε η ώρα να τα μάθεις όλα.

Αγαπημένη μου φίλη, επειδή ο σύντροφός σου φαίνεται να απολαμβάνει το σεξ μαζί σου και να περνάει, δεν σημαίνει πως δεν κάνεις και τίποτα που να τον ξενερώνει. Δες προσεκτικά τα παρακάτω και μάθε αν κάνεις κάποιο από αυτά. Και προσοχή γιατί το ότι έρχεται σε οργασμό δεν σημαίνει κιόλας ότι δεν ξενερώνει.

Τι ξενερώνει τους άνδρες στο σεξ;

Μιλάς πολύ, πάρα πολύ

Ξέρεις πως γενικά σε υποστηρίζω, όμως πώς να το κάνουμε; Την ώρα του σεξ δεν γίνεται να αναλύεις τα πάντα και να μιλάς συνέχεια, ειδικά αν πρόκειται για άσχετα θέματα. Η επικοινωνία είναι το κλειδί σε μία σχέση, όμως η συνεχής συζήτηση για πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με τον σύντροφό σου και τη στιγμή του σεξ μπορεί να τον ξενερώσει. Και γενικά μην το παρακάνεις με την πολλή κουβέντα στο κρεβάτι και μην λες ό,τι σκέφτεσαι, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Όταν το dirty talk γίνεται αμήχανο | Άνδρες μιλούν για όσα άκουσαν στο κρεβάτι και ξενέρωσαν!

Δεν προσέχεις την υγιεινή σου

Η προσωπική υγιεινή είναι το Α και το Ω και για τους δύο συντρόφους. Μην συγχέεις το βρώμικο σεξ με το ανθυγιεινό σεξ. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά και σίγουρα μπορείς να την καταλάβεις. Το αν θα κάνεις αποτρίχωση στην ευαίσθητη περιοχή δε θα σου το πω εγώ, ούτε και κανείς άλλος, όμως το να είσαι καθαρή και περιποιημένη με επίσης καθαρό εσώρουχο είμαι λίγο – πολύ αυτονόητο.

Φοβάσαι πολύ μην σε πει “εύκολη”

Και μάλιστα το κάνεις σε υπερβολικό βαθμό. Αν θες να κάνεις σεξ μαζί του, απλά κάνε, δεν χρειάζεται να το υπερσκέφτεσαι για να μη νομίζει ότι είσαι εύκολη κι ότι δεν κάνεις σεξ από το πρώτο ραντεβού. Έλα τώρα, κι εσύ κάνεις.

ξενερώνει τους άνδρες στο σεξ
Unsplash/ We-Vibe WOW Tech

Αναφέρεσαι στον πρώην σου

Η συζήτηση για έναν πρώην μπορεί να είναι εξαιρετικά ενοχλητική και πόσο μάλλον όταν είσαι στο κρεβάτι με τον νυν. Είναι αυτονόητο και δεν χρειάζεται να το εξηγήσουμε, ούτε εσένα θα σου άρεσε να αναφέρει την πρώην του, έστω και κατά λάθος, γι’ αυτό μην το κάνεις κι εσύ, μόνο πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει.

Τα περιμένεις όλα από εκείνον

Υπάρχουν στιγμές που απλά θες να χαλαρώσεις και να μην κάνεις τίποτα. Το καταλαβαίνω. Αυτές, όμως, δεν μπορούν να είναι κατά τη διάρκεια του σεξ. Δεν γίνεται να στέκεσαι σαν κούτσουρο ή να ξαπλώνεις ανάσκελα και να τον περιμένεις. Η ερωτική επαφή είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου στο οποίο πρέπει να παίρνεις μέρος. Μην τα περιμένεις όλα έτοιμα.

ξενερώνει τους άνδρες στο σεξ
Pexels

Θες την ίδια στάση για χιλιοστή φορά

Δεν είναι κακό να έχεις μια αγαπημένη στάση, όμως μπορείς να είσαι ανοιχτή και σε άλλες. Η ίδια και η ίδια στάση θα τον κάνει κάποια στιγμή να βαρεθεί. Άλλωστε, το καλό σεξ είναι πέρα από κάθε φαντασία και μπορείς να πειραματιστείς με τόσα πολλά που όλο και κάτι ακόμα θα βρεις που να σου αρέσει.

Και μερικές ακόμα συμβουλές για να μην τον δεις ποτέ ξενερωμένο κατά τη διάρκεια του σεξ:

  • Μην το παρακάνεις με τις φωνές και τις “βρώμικες” λέξεις.
  • Μην έχεις ανασφάλεια με το σώμα σου, για κάποιο λόγο είναι στο κρεβάτι μαζί σου.
  • Μην σιχαίνεσαι το στοματικό.
  • Φρόντισε να ντύνεσαι και λίγο σέξι.
  • Μην κάνεις σχόλια για το μέγεθος.
  • Μην είσαι πολύ επιθετική.
  • Μην κάνεις σοβαρές συζητήσεις και “δηλώσεις”.
  • Δείξε του ότι κι εσύ τον θες.

Αυτά ξενερώνουν τις Ελληνίδες γυναίκες στο σεξ!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News