Το kinky sex έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία και οι περισσότεροι το βρίσκουν πολύ διασκεδαστικό. Μετά από τρεις ταινίες “50 Αποχρώσεις του Γκρι” όλοι έχουμε καταλάβει πως το σεξ δεν έχει όρια και μπορείς να κάνεις ότι μπορείς να φανταστείς στο κρεβάτι σου αρκεί να το θέλετε και οι δύο. Βέβαια, ο όρος kinky είναι κάπως απροσδιόριστος και ο καθένας του δίνει την δικιά του σημασία. Εάν ρωτήσεις όμως σίγουρα ξέρουν όλοι να σου πουν τι δεν είναι kinky…το Vanilla Sex!

Πάρε τον έλεγχο στο σεξ και ανέβα από πάνω – Αυτές οι στάσεις θα σε κάνουν την κυριάρχο του παιχνιδιού

Τι είναι όμως το Vanilla Sex;

Vanilla Sex ονομάζεται συνήθως ο mainstream sex. Είναι η πράξη που, κατά πολλούς, στερείται φαντασίας και εκπλήξεων. Τα ζευγάρια που κάνουν Vanilla Sex προτιμούν την ιεραποστιλική ή άλλες συνηθισμένες στάσεις και δεν πειραματίζονται ιδιαίτερα. Επιπλέον, σε αυτήν την μορφή σεξ κυριαρχούν τα φιλιά και τα χάδια, ο αργός ρυθμός, το σκοτάδι κλπ. ενώ τα ερωτικά βοηθήματα δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα σας. Με άλλα λόγια το σεξ είναι τόσο απλό και flat όσο η γεύση βανίλια. Τι γίνεται όμως εάν η γεύση βανίλια είναι η αγαπημένη σου;

Είναι όμως αυτή η μορφή σεξ τόσο κακή;

Από πολλούς το Vanilla Sex θεωρείται βαρετό. Αυτό προκύπτει συνήθως από την νέα σεξουαλική κουλτούρα που θέλει το kinky να είναι η πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική μορφή σεξ. Είναι όλα θέμα στερεοτύπων δηλαδή. Οτιδήποτε σπάει το στερεότυπο μας διεγείρει και μας προτρέπει να το ακολουθήσουμε. Αντίθετα, οι νόρμες μας καταπιέζουν και μας κάνουν να θέλουμε να ξεφύγουμε από αυτές ακόμα και αν δεν είναι τόσο κακές τελικά.

Ναι, αν το Vanilla Sex δεν σου αρέσει μπορείς να το συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να γίνεται λίγο πιο ανοιχτοί στους πειραματισμούς προκειμένου να έχεις την σεξουαλική ζωή που θες. Εάν πάλι το mainstream σεξ σου ταιριάζει και είναι πραγματικά αυτό που ψάχνεις δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι γι’ αυτό. Μην ξεχνάς ότι δεν υπάρχει κανένα βιβλίο κανόνων που να λέει ότι αυτός ο τύπος σεξ είναι καλύτερος ή πιο sexy από έναν άλλον. Όλα είναι θέμα του τι αισθάνεσαι και πώς το εκφράζεις. Σε κάθε περίπτωση μην διστάζεις να λες αυτό που θες και να διεκδικείς την απόλαυσή σου στο σεξ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News