Το TikTok είναι γεμάτο με διάφορα κόλπα και συμβουλές που έχουν να κάνουν με πολλούς τομείς της καθημερινότητας. Ένας τομέας που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ο ερωτικός, αφού το τελευταίο διάστημα έχει γίνει viral ένα ερωτικό κόλπο και πιο συγκεκριμένα ένα προκαταρκτικό με το γόνατο. Η ονομασία του είναι “knee thing“ και υπόσχεται ότι θα φτάσει τον γυναικείο οργασμό σε άλλα επίπεδα.

Ο βασιλιάς των προκαταρκτικών για την ερωτική κορύφωση

Το συγκεκριμένο προκαταρκτικό με το γόνατο ή αλλιώς “knee thing” είναι ένα είδος μη διεισδυτικού σεξ που μπορεί να διεγείρει την κλειτορίδα. Πιο συγκεκριμένα, για να πραγματοποιηθεί αυτό το ερωτικό παιχνίδι, θα πρέπει η γυναίκα να ανοίξει τα πόδια της και εσύ να βάλεις ανάμεσα το γόνατο σου πιέζοντας ελαφρά την ευαίσθητη περιοχή της. Με το άγγιγμα και την τριβή θα μπορέσεις να ερεθίσεις την κλειτορίδα της συντρόφου σου και θα επιτευχθεί ο οργασμός, χωρίς να υπάρξει διεισδυτικό σεξ.

Αυτή την τεχνική μπορείς μάλιστα να την δοκιμάσεις είτε στον καναπέ είτε στο κρεβάτι, με την παρτενέρ σου να είναι ξαπλωμένη. Ωστόσο, το προκαταρκτικό με το γόνατο μπορεί να επιτύχει και όταν βρίσκεται η γυναίκα σε άλλη στάση, πέραν του να είναι ξαπλωμένη. Βασική προϋπόθεση για να πετύχει και να μην τραυματίσεις την σύντροφό σου, είναι να μπορέσεις να διατηρήσεις το γόνατο σου σταθερό ανάμεσα στα πόδια της και να ασκείς την πίεση στον βαθμό που βλέπεις ότι το απολαμβάνει!

Ετοιμάσου να κάνεις το καλύτερο σεξ…ever! Όλα τα μυστικά για να πετύχεις το ταντρικό σεξ και να ενώσεις την καρδιά με το σώμα σου

προκαταρκτικό με το γόνατο
Unsplash

Ο οργασμός δεν επιτυγχάνεται μόνο μέσω της διείσδυσης

Προφανώς και δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική με αυτό, αλλά είναι πολύ σημαντικό να σταθούμε στο συγκεκριμένο κομμάτι. Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες μπορούν να φτάσουν πιο γρήγορα σε οργασμό, όταν ο άντρας χρησιμοποιήσει και άλλα ερωτικά τεχνάσματα πέραν από την διείσδυση. Πιο συγκεκριμένα, αν θες να φτάσει η παρτενέρ σου σε οργασμό, θα πρέπει να βάλεις στο παιχνίδι και άλλα ερωτικά κόλπα. Παιχνίδια με τα δάχτυλα και την γλώσσα σου στην ευαίσθητη περιοχή της, είναι κατάλληλα για την ερωτική κορύφωση μιας γυναίκας.

Σεξ δεν θεωρείται μόνο η διείσδυση αλλά κάθε τι που θεωρείται ερωτική επαφή. Εξάλλου, για να υπάρξει ερωτική ευχαρίστηση, θα πρέπει να υπάρχει ποικιλία και να μην καταντάει το σεξ σαν “άλλη μια μέρα στη δουλειά”. Επίσης, είναι σημαντικό να σκέφτεσαι και την παρτενέρ σου και όχι μόνο την προσωπική σου ευχαρίστηση, διότι δεν υπάρχει πιο άσχημο από το να περνάει καλά μόνο ο ένας. Οπότε, αν σκέφτεσαι διάφορα ερωτικά κόλπα που θα απογειώσουν τον οργασμό της παρτενέρ σου, δοκίμασε το προκαταρκτικό με το γόνατο και καλή διασκέδαση…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News