Θες να δοκιμάσεις ένα νέο φετίχ στο σεξ στο σεξ με τον σύντροφό σου, αλλά δεν ξέρεις πώς να του το πεις, γιατί φοβάσαι την αντίδρασή του και το κατά πόσο θα του αρέσει; Τι μπορείς να κάνεις;

Πολλές είναι οι γυναίκες που θέλουν να δοκιμάζουν καινούργια φετίχ ή ακόμα και διαφορετικές στάσεις, αλλά φοβούνται να το πουν. Μήπως είσαι κι εσύ μία απ’ αυτές; Μάλλον για να διαβάζεις αυτό το άρθρο είσαι! Και να μην ντρέπεσαι γι’ αυτό, δεν είναι κακό. Φυσικά και αν είσαι λίγο καιρό με τον σύντροφό σου και δεν έχετε ακόμα μεγάλη οικειότητα, ίσως να είναι πιο δύσκολο να του πεις κάτι τέτοιο, όμως σε μία ώριμη και μακροχρόνια σχέση σίγουρα δεν πρέπει να είναι, αφού λογικά νιώθεις κι εσύ πιο άνετα μαζί του, ώστε να συζητήσετε τέτοια θέματα.

Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το σεξ

Όμως, ακόμα δεν έχουμε πει τι να κάνεις αν θες να δοκιμάσεις ένα νέο φετίχ στο σεξ με τον σύντροφό σου. Πώς να του το πεις; Σίγουρα δεν υπάρχει μια μαγική λέξη, φράση ή κουβέντα που πρέπει να πεις. Ωστόσο, τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς και να θέσεις σωστά το ζήτημα στον σύντροφό σου.

#1 Σκέψου το καλά και ενημερώσου

Αν πρόκειται για κάτι επιπόλαιο ή που θα φέρει τον σύντροφό σου σε δύσκολη θέση, τότε καλό θα ήταν να σκεφτείς καλά και να μιλήσεις πρώτα με τον εαυτό σου, ώστε να είσαι σίγουρη πως είναι αυτό που θες πραγματικά να δοκιμάσεις στο κρεβάτι. Στη συνέχεια, κι αφού το έχεις πάρει απόφαση, σιγουρέψου ότι ξέρεις καλά τι είναι κι είναι ακριβώς αυτό που έχεις στο μυαλό σου, ώστε να σιγουρευτείς πραγματικά.

#2 Απάντα στο ερώτημα “γιατί;”

Ίσως ο σύντροφός σου να σε ρωτήσει “γιατί;”, οπότε πριν το συζητήσεις μαζί του, φρόντισε να ξέρεις την απάντηση. Γιατί έχετε ρουτινιάσει κι έχει χαθεί το πάθος στο κρεβάτι; Γιατί το άκουσες κάπου και θες να το δοκιμάσεις κι εσύ; Ποιος ο λόγος;

σεξ με τον σύντροφό σου
Becca Tapert/ Unsplash

#3 Βρες την κατάλληλη στιγμή

Φυσικά και υπάρχει το σωστό timing. Δε θα πας να του το πεις την ώρα που δουλεύει ή είναι κουρασμένος. Ίσως η ώρα που χαλαρώνετε μαζί και συζητάτε να είναι η κατάλληλη, αλλά σίγουρα ξέρεις εσύ καλύτερα.

5 λόγοι που το role playing θα βάλει φωτιά στο κρεβάτι σου!

#4 Μην ντρέπεσαι

Εκείνη την ώρα δεν πρέπει να σε πιάσουν οι ντροπές ή ακόμα χειρότερα οι ενοχές, λες και έκανες κάτι κακό και μόνο που το σκέφτηκες. Να είσαι άνετη, χαλαρή και αληθινή. Να εκφράσεις την επιθυμία σου ακριβώς όπως είναι και να μην αρχίσεις να αισθάνεσαι άσχημα, λες και φταις για κάτι. Φυσικά και να είσαι σοβαρή και να προσέξεις τη συμπεριφορά σου.

#5 Δώσε τον απαραίτητο χρόνο στον σύντροφό σου

Ίσως να θέλει χρόνο ο σύντροφός σου για να το σκεφτεί, να αποφασίσει, να το ψάξει, να ενημερωθεί. Δώσε του όσο χρόνο χρειάζεται, μην βάλεις χρονικά όρια και μην απαιτήσεις μια άμεση απάντηση.

Ακόμα κι αν αρνηθεί ή κάτι δεν του αρέσει, μπορείτε να το συζητήσετε και να πάρετε μαζί την τελική απόφαση. Άλλωστε, σου αρέσει έτσι κι αλλιώς, χωρίς φετίχ, σωστά;!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News