Όταν μια γυναίκα σε θέλει μπορείς να το καταλάβεις, φίλε άνδρα. Και το κάνεις. Φυσικά και οι γυναίκες είναι πιο έξυπνες, πιο πονηρές, πιο, πιο…Έχεις ακούσει ποτέ μια γυναίκα να τρελαίνεται επειδή είδε δύο υπέροχα δίμετρα πόδια; Αμφιβάλλω.

Όταν μια γυναίκα σε θέλει δεν θα σου το δείξει ποτέ ή μάλλον θα το κάνει με τον τρόπο της. Αλλά τελικά οι άνδρες δεν είναι και τόσο αθώοι! Ένας άνδρας μπορεί να καταλάβει ότι τον θέλεις, είναι σαν να το γράφεις στο μέτωπό σου, λένε. Καλά όχι ακριβώς αλλά το νόημα είναι ότι έχουν βρει τον τρόπο και το καταλαβαίνουν.

Μήπως δεν είσαι πλέον ερωτευμένη μαζί του; 4 σημάδια που θα στο πουν

Ποια σημάδια “φωνάζουν” ότι μια γυναίκα σε θέλει;

Χαμογελάς!

Οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι άνδρες αγαπούν τις γυναίκες που χαμογελούν, είναι σαν να λες: Είμαι χαρούμενη και θα σε κάνω κι εσένα χαρούμενο! Και ποιος μπορεί να αρνηθεί μια τέτοια προσφορά; Γι αυτό χαμογέλα ακόμα κι όταν μιλάς μαζί του στο τηλέφωνο.

γυναίκα σε θέλει
Unsplash/ KAL VISUALS

Δείχνεις το ενδιαφέρον σου

Ρωτάς τον άνδρα σχετικά με τα χόμπι του, τις αξίες τους και πώς βλέπει τη ζωή γενικότερα. Σ΄ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο μέχρι και οι μεταγραφές που έγιναν φέτος.

Τον ευχαριστείς ειλικρινά

Και όταν λέμε ειλικρινά το εννοούμε. Μπορεί να ζήτησες βοήθεια (που επίσης είναι ένα σημάδι) και έπειτα θέλεις να τον ευχαριστήσεις και τον βγάζεις για φαγητό ή ένα ποτό. Θα το έκανες με κάποιον που δεν σ’ ενδιαφέρει; Αμφιβάλλω. Με αφορμή τις ευχαριστίες, έρχεσαι πιο κοντά, τον αγγίζεις, τον κοιτάς στα μάτια, φλερτάρεις.

Τον αφήνεις να έχει το πάνω χέρι

Ή τουλάχιστον τον αφήνεις να νομίζει ότι έχει το πάνω χέρι. Κι αυτό στην αρχή. Αλλά όταν είσαι “τσιμπημένη” μαζί του, τον αφήνεις ν’ αποφασίσει που θα πάτε βόλτα, τον αφήνεις να σε προσέχει και να σε πηγαίνει σπίτι το βράδυ.

γυναίκα σε θέλει
Unsplash/ Andrik Langfield

Με τα μάτια μιλάμε εμείς

Τα μάτια σου λένε πολλά. Πιο πολλά απ’ όσα θα ήθελες να πουν. Αν, λοιπόν, δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι μια γυναίκα σε θέλει, τότε δες τα μάτια της.

Αλλά κι όταν δεν σε θέλει πάλι θα το καταλάβεις. Οι ψυχολόγοι έχουν μοιραστεί μαζί μας τις φράσεις που δείχνουν ότι δεν σ’ αγαπά

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News