Είναι λογικό πολλές φορές να αναρωτιέσαι εάν αυτός περνάει πραγματικά καλά μαζί σου την ώρα του σεξ. Με όλα όσα ακούμε γύρω μας αλλά και όσα δημοσιεύονται στο διαδίκτυο σχετικά με το σεξ και την απόλαυση είναι εύκολο να αισθανθείς ότι δεν είσαι αρκετή γι΄ αυτόν, ακόμα κι αν είσαι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους άντρες, οι οποία δεν θα παραδεχτούν εύκολα ότι κάτι τους αρέσει ή δεν τους αρέσει. Υπάρχουν κάποια σημάδια τα οποία θα σου δείξουν εάν του αρέσει στο σεξ μαζί σου και κατά πόσο το απολαμβάνει ειλικρινά.

Τι είναι το Vanilla Sex και είναι τελικά τόσο κακό να σου αρέσει;

Πώς θα καταλάβεις εάν του αρέσει στο σεξ μαζί σου

Επιδιώκει να κάνετε σεξ

Εάν δεν κάνει ποτέ αυτός την πρώτη κίνηση να ξεκινήσει η ερωτική πράξη μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Αντίθετα, εάν δείχνει συχνά πρόθυμος να επιδοθείτε σε σεξουαλικές περιπέτειες τότε σίγουρα το πάθος είναι ζωντανό και η απόλαυση που του προσφέρεις μεγάλη.

Είναι αρκετά αισιόδοξος

Αν υποθέσουμε ότι οι δυο σας κάνετε τακτικά σεξ, ένας άντρας που φαίνεται γενικά ευτυχισμένος είναι ένα καλό σημάδι. Οι άντρες που δεν είναι ικανοποιημένοι τείνουν να είναι κακοδιάθετοι, αδέξιοι ή απόμακροι με τη σύντροφό τους. Μπορεί επίσης να φαίνονται καταθλιπτικοί.

Μπορείς να ξέρεις εάν ταιριάζεις σεξουαλικά με κάποιον πριν κάνετε σεξ; Οι sex therapists έχουν κάτι να σου πουν!

Σου λέει ότι είναι ικανοποιημένος

Αν ένας άντρας λέει ότι είναι ευτυχισμένος, συνήθως είναι. Οι άντρες είναι αρκετά ειλικρινή σε τέτοια θέματα. Εάν έχεις απορίες σχετικά με το πώς αισθάνεται, ρώτησέ τον. Τις περισσότερες φορές, θα σου το πει κατευθείαν εάν υπάρχει πρόβλημα.

Είναι τρυφερός μαζί σου

Ένα άτομο που δεν ικανοποιείται σεξουαλικά σπάνια είναι ανοιχτός για αγκαλιές και φιλιά μετά την πράξη. Εάν είναι στοργικός πρέπει να το θεωρήσεις ως σημάδι ότι έχει αισθήματα για σένα και περνάει πραγματικά καλά μαζί σου.

Ακούς τις επιθυμίες του

Εάν συνεχίζει να σου ζητάει να δοκιμάσετε πράγματα μαζί και σε παροτρύνει να κάνεις αυτά που του αρέσουν προφανώς θέλει να πάτε το ήδη καλό σεξ που κάνετε ένα βήμα παραπέρα. Αυτό είναι ακόμα ένα σημάδι πως πραγματικά ταιριάζετε σε αυτόν τον τομέα και ξέρετε πώς να ικανοποιήσετε ο ένας τον άλλο.

Μιλάει στους φίλους του για σένα

Εάν έχεις ακούσει ψίθυρους πως ο σύντροφός σου μιλά στους φίλους του για τις σεξουαλικές σας περιπέτειες σίγουρα σημαίνει ότι είναι περήφανος γι’ αυτές. Το να συζητάει γι’ αυτό το θέμα με τους φίλους του δεν σημαίνει ότι δεν σε σέβεται. Αντίθετα, θέλει απλώς να μάθουν όλοι πόσο καλά περνάτε μαζί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News