Το ένα στα γρήγορα ή αλλιώς το γρήγορο σεξ έχει τα καλά του αλλά και τα κακά του. Το καλό είναι ότι συνήθως είναι μια αυθόρμητη στιγμή πάθους, το κακό είναι ότι εάν δεν είσαι στο mood, αυτή η βιασύνη μπορεί να σε αγχώσει και να σε κλειδώσει!

Γι’ αυτό αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σου 5 sex tips για να απολαύσεις στο έπακρο το “ένα στα γρήγορα”. Το ότι είναι γρήγορο, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει απολαυστικό. Η αίσθηση της βιασύνης εκείνη την ώρα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πολύ σέξι, ενώ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος σύνδεσης με τον σύντροφό σου, ειδικά εάν δεν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου να περάσετε όλο το βράδυ μαζί.

Πώς θα απολαύσεις περισσότερο το γρήγορο σεξ;

#1 Ξεκίνα με το sexting

Μπορείς να προετοιμάσεις το έδαφος με ερωτικά μηνύματα πριν απ’ την πράξη, ώστε να φτιάξεις την ατμόσφαιρα που εκείνη τη στιγμή δεν θα έχεις το χρόνο να κάνεις!

#2 Φλέρταρε

Μπορεί ο χρόνος που έχετε για σεξ να είναι ένα 15λεπτο ανάμεσα στις δουλειές σας, αλλά αν είστε στον ίδιο χώρο όλη την ώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φλερτάρετε πριν το σεξ! Πείραξε τον σύντροφό σου όσο δουλεύει με ένα αισθησιακό άγγιγμα ή φιλιά στον λαιμό, κι άστον να σιγοψήνεται μέχρι τη στιγμή του σεξ!

γρήγορο σεξ
Unsplash/We-Vibe WOW Tech

#3 Μην ξεχνάς τις προφυλάξεις!

Το ότι θα γίνει στα γρήγορα δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει και σωστά και σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδυνεύσεις να κολλήσεις κάτι ή να έχεις μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Είναι τόσο κρίμα που αυτές οι σκηνές σεξ στις ταινίες δεν δείχνουν την αλήθεια, ότι δηλαδή πάνω στη στιγμή του πάθους αναγκαστικά θα πρέπει να πατήσεις ένα pause για να βάλετε προφυλακτικό. Αλλά ναι, θα πρέπει να το κάνεις γι’ αυτό σου προτείνουμε να έχεις προνοήσει και να είναι εύκαιρο.

Αν δεν έχεις χρόνο…αυτές είναι οι στάσεις για γρήγορο σεξ!

#4 Προετοιμασία μόνη σου

Δεν είσαι μηχάνημα και φυσικά θα υπάρξουν φορές που δεν θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις μέσα σε 10 λεπτά, γι’ αυτό και οι ειδικοί προτείνουν, εάν μπορείς, να ξεκινήσεις την προετοιμασία από μόνη σου! Εάν, για παράδειγμα, περιμένεις να περάσει ο σύντροφός σου απ’ το σπίτι σου για μισή ώρα, μπορείς νωρίτερα να έχεις ξεκινήσει να παίζεις μόνη σου!

#5 Να είσαι χαλαρή

Μπορεί να πρόκειται για γρήγορο σεξ, όμως, δεν θα γίνει με άγχος και σίγουρα δεν θα το απολαύσεις εάν είσαι στρεσαρισμένη! Γι’ αυτό φρόντισε να είσαι χαλαρή και να το απολαύσεις ακόμα κι αν είναι για 10 λεπτά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News