Πώς είναι οι δυναμικές γυναίκες στις σχέσεις τους; Τι το διαφορετικό έχουν και τι δεν ανέχονται από τους συντρόφους τους; Μήπως είσαι μία από αυτές;

Αν είσαι δυναμική γυναίκα γενικότερα, τότε ξέρεις πολύ καλά ότι βάζεις από την αρχή όρια στη σχέση σου και δεν επιτρέπεις να γίνονται συγκεκριμένα πράγματα από τον σύντροφό σου. Αν είσαι μία τέτοια γυναίκα, το ξέρεις πολύ καλά και με τα παρακάτω σίγουρα θα ταυτιστείς.

Τι δεν ανέχονται οι δυναμικές γυναίκες στις σχέσεις τους;

Τα ψέματα και τις δικαιολογίες

Μπορούν να καταλάβουν πολύ εύκολα πότε τους λες ψέματα και πότε αλήθεια, γι’ αυτό μην πέσεις στην παγίδα να τους πεις κάτι που δεν αληθεύει. Επιπλέον, προτιμούν να ακούσουν κάτι που δεν τους αρέσει παρά δικαιολογίες, γι’ αυτό φρόντισε να φέρεσαι σωστά σε μια τέτοια γυναίκα και να μην την προδώσεις, γιατί δεν υπάρχει επιστροφή.

Να μην τις σέβονται

Ο σεβασμός είναι το άλφα και το ωμέγα γενικά στις σχέσεις και οι δυναμικές γυναίκες το ξέρουν πολύ καλά αυτό. Έτσι λοιπόν, δεν ανέχονται οποιαδήποτε συμπεριφορά τις μειώνει και τις υποβαθμίζει. Η έλλειψη σεβασμού είναι κάτι που μισούν και δε διστάζουν να το δείξουν.

Απιστία στη σχέση: Τα ψυχολογικά στάδια που ακολουθούν

Να μην τις προσέχουν όταν μιλούν

Άσχημο συναίσθημα σίγουρα κι ειδικά αν είναι από αυτά που δεν ανέχεσαι με τίποτα. Οι δυναμικές γυναίκες δεν έχουν χρόνο για σπατάλη και αδιαφορία από τους συντρόφους τους. Δε θα κάτσουν να ασχοληθούν μαζί σου, αν την ώρα που σου μιλούν σκέφτεσαι κάτι άλλο, κοιτάς το κινητό σου, δεν δείχνεις ενδιαφέρον για τα λεγόμενά τους και χαζεύεις όσους περνούν από δίπλα σου.

δυναμικές γυναίκες στις σχέσεις
Pexels

Τον έλεγχο

Μην προσπαθήσεις ποτέ μα ποτέ να ελέγξεις μια δυναμική γυναίκα, γιατί το πιο πιθανό είναι εν τέλει να χωρίσετε. Οι κτητικοί άνδρες που αποζητούν τον έλεγχο των σχέσεών τους είναι από αυτά που μισούν περισσότερο και δεν πρόκειται να ανεχτούν ποτέ μια υποτακτική σχέση με όρους, έλεγχο και καταπίεση.

Να τις υποτιμούν και να μην τις υποστηρίζουν

Οι γυναίκες αυτές δεν αντέχουν την υποτίμηση προς το πρόσωπό τους. Δεν μπορούν να έχουν γενικότερα δίπλα τους ανθρώπους που δεν τις υποστηρίζουν κι είναι συνέχεια στην απέναντι πλευρά, πόσο μάλλον αν αυτοί οι άνθρωποι είναι και οι σύντροφοί τους.

Τα 5 πιο συχνά λάθη μιας γυναίκας στη σχέση που μπορεί να αποβούν μοιραία

Να μην εκφράζουν οι σύντροφοί τους τα συναισθήματά τους

Τα μισόλογα, η ασταθή συμπεριφορά και ο φόβος για την έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων δεν ταιριάζουν στις δυναμικές γυναίκες και φυσικά απεχθάνονται και το να έχουν οι ερωτικοί τους σύντροφοι αυτά τα χαρακτηριστικά. Δεν έχουν ανάγκη από άνδρες που δεν ξέρουν τι θέλουν και που φοβούνται.

Τέλος, οι γυναίκες αυτές δεν έχουν ανάγκη από μία σχέση “σωσίβιο”, αφού ξέρουν να παλεύουν μόνες τους και δεν έχουν ανάγκη από έναν σύντροφο για να είναι ευτυχισμένες και ισορροπημένες. Ξέρουν να διεκδικούν και να παλεύουν γι’ αυτό που θέλουν και τους αξίζει, αφού τίποτα δεν τους χαρίστηκε και αν αποφασίσουν να είναι με κάποιον θα το κάνουν επειδή το επιθυμούν πραγματικά. Αυτό που θέλουν είναι μια αληθινή σχέση με συναίσθημα, πάθος, συναισθήματα, αλήθειες κι όχι κάτι εφήμερο για να επουλώσουν τις πληγές τους. Μήπως κάπως έτσι πρέπει να είναι σήμερα οι ερωτικές σχέσεις;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News