Μια βόλτα στις σελίδες ερωτικού περιεχομένου είναι αρκετή για να δεις και να ψάξεις κάθε στάση, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο περίπλοκες. Οι εργαζόμενες στην βιομηχανία του σεξ μπορούν να κάνουν κάποιες από αυτές να φαίνονται πολύ εύκολες βάζοντας τους θεατές τους στην διαδικασία να τις δοκιμάζουν θέλοντας να πετύχουν τα αποτελέσματα που βλέπουν στην οθόνη. Ωστόσο, αυτήν την φορά οι πορνοστάρ θέλησαν να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους υποστηρίζοντας ότι οι περίεργες στάσεις δεν είναι πάντα οι καλύτερες ενώ υπάρχουν κάποιες που είναι πραγματικά υποτιμημένες.

Τι είναι το Vanilla Sex και είναι τελικά τόσο κακό να σου αρέσει;

Οι πιο υποτιμημένες στάσεις στο σεξ

Η ιεραποστολική στάση

Η Jade Kush δηλώνει: “Η ιεραπόστολη χαρακτηρίζεται πάντα ως βαρετή και δεν γίνεται συχνά στο πορνό. Χρησιμοποιείται πολύ στα mainstream media και δεν παίρνει την προσοχή που της αξίζει,. Συχνά παραβλέπεται ως η πιο βασική στάση στην οποία μπορείς να βρεθείς. Αλλά είναι μια εξαιρετικά οικεία θέση. Το σεξ είναι συνομιλητικό. Το να κοιτάς τον σύντροφό σου είναι πολύ σημαντικό”, τονίζει η εργαζόμενη στο πορνό.

“Μπορεί να μην αρέσει στους ανθρώπους επειδή είναι πολύ οικεία, οπότε αν είσαι με κάποιον με τον οποίο δεν νιώθεις ιδιαίτερα οικεία, τότε μπορεί να αισθάνεσαι περίεργα. Αυτό είναι λογικό… Αλλά αν του δώσεις μια ευκαιρία με το κατάλληλο άτομο, ποιος δεν θα ήθελε να χαθεί στα μάτια του εραστή του;”, συμπληρώνει.

Η Joslyn Jane συμφωνεί λέγοντας: “Είναι επίσης υπέροχο για έναν άντρα να βαθαίνει πολύ, κάτι που μπορεί να είναι εκπληκτικό και για τους δύο συντρόφους. Δίνει στις γυναίκες τη δυνατότητα να προσαρμόζονται όπου δέχονται ερεθίσματα από την κλίση της λεκάνης που κάνουν. Μπορείς πραγματικά να χαλαρώσετε σε αυτή τη στάση, απολαμβάνοντας τις αισθήσεις χωρίς να στριμώχνεσαι σε μια περίεργη θέση. Καλύπτει επίσης τις περισσότερες φυσικές δυνατότητες”.

Πάρε τον έλεγχο στο σεξ και ανέβα από πάνω – Αυτές οι στάσεις θα σε κάνουν την κυριάρχο του παιχνιδιού

Στάση “κουτάλι”

Η Nova Sky υποστηρίζει ότι η στάση “κουτάλι” είναι επίσης υποτιμημένη: “Το κουτάλι δεν είναι αρκετά αγαπητό. Έχει όλη την αίσθηση που σου δίνει το doggy style, αλλά σου προσφέρει περισσότερη ελευθερία να αλληλεπιδράσεις με τον σύντροφό σου. Μπορείτε να κρατάτε ο ένας τον άλλον κοντά. Νιώθεις μια βαθιά διείσδυση. Είναι υπέροχο για να πετύχεις όλα τα σημεία που δεν έχεις με την ιεραποστολική. Μπορεί να είναι πραγματικά ερωτικό. Μπορείτε να αγκαλιάζεστε και να φιλιέστε και να είστε παθιασμένοι.

Το ίδιο υποστηρίζει και η Misha Montana: “Το Spooning δεν είναι μια σωματικά απαιτητική στάση. Σχεδόν ο καθένας μπορεί να το κάνει. Και είναι εύκολο και για τους δύο να κορυφώσουν. Έχω βιώσει ακόμη και αμοιβαία κορύφωση σε αυτή τη θέση. Μην ξεχνάς ότι έχεις πρόσβαση στα μαλλιά και το λαιμό του συντρόφου κάτι που είναι πολύ σέξι”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News