Όλες έχουμε τις αγαπημένες μας στάσεις και σίγουρα πάντα έρχεται η στιγμή που θες να έχεις εσύ το πάνω χάρι και τον έλεγχο της ευχαρίστησής σου. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με έναν τρόπο: απλώς ανέβα από πάνω! Το να είσαι στην κορυφή θα σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ειδικά εάν ο οργασμός σου είναι κλειτοριδικός. Δεδομένου ότι το 70% των ατόμων χρειάζονται εξωτερική διέγερση της κλειτορίδας για να φτάσουν στον οργασμό, όταν είσαι στην κορυφή και γέρνεις προς τα εμπρός, η τριβή βοηθά να επιτύχεις τον στόχο σου. Αυτές είναι οι καλύτερες στάσεις σεξ με την γυναίκα από πάνω που θα σου προσφέρουν μια μοναδική σεξουαλική εμπειρία.

5 sex tips για να απολαύσεις στο έπακρο το γρήγορο σεξ

Ιδανικές στάσεις σεξ με την γυναίκα από πάνω

Πρόσωπο με πρόσωπο

Από αυτή τη θέση, έχεις τον απόλυτο έλεγχο της γωνίας και του βάθους διείσδυσης. Επειδή τα σώματα είναι τόσο κοντά, υπάρχει τριβή στο εξωτερικό τμήμα της κλειτορίδας ενώ τα χέρια είναι ελεύθερα να κάνουν ό, τι θέλουν – είτε “φροντίζοντας” την κλειτορίδα σου είτε διασκεδάζοντας με τις ερωτογενείς ζώνες του συντρόφου σου. Επιπλέον, μπορείς να σπρώξεις τους γοφούς προς τα εμπρός για να ερεθίσεις το σημείο G ενώ χαϊδεύεις την κλειτορίδα σου ταυτόχρονα.

στάσεις σεξ με την γυναίκα από πάνω
sexualpositionsfree.com

Καουμπόισσα

Αυτή η κλασική γυναικεία θέση σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο και μπορείς να δοκιμάσετε να προσθέσεις λίγη περισσότερη ένταση ενσωματώνοντας έναν δονητή ζευγαριών ή παίζοντας με το άνοιγμα των ποδιών σας. Αν θες να ανεβάσεις επίπεδο στη δράση, δοκίμασε να κρατήσεις τα χέρια του συντρόφου σου πάνω από το κεφάλι του ή να τα δέσεις. Μπορείς ακόμη να πειραματιστείς με τα μάτια και το παιχνίδι με τις θηλές.

στάσεις σεξ με την γυναίκα από πάνω
sexualpositionsfree.com

Ανάποδη καουμπόισσα

Αυτή είναι μια παραλλαγή στο κλασικό “Cowgirl”. Και πάλι, σου επιτρέπει να έχεις τον έλεγχο του ρυθμού και της γωνίας διείσδυσης. Μπορείς να ενισχύσεις αυτήν τη στάση ζητώντας από τον σύντροφο σου να λυγίσει τα γόνατά του, κάτι που θα ερεθίσει την κλειτορίδα σας. Οι μηροί του θα δημιουργήσουν την τέλεια επιφάνεια για να τρίψεις την κλειτορίδα σου κατά τη διάρκεια του σεξ.

στάσεις σεξ με την γυναίκα από πάνω
sexualpositionsfree.com

Η στάση “κάθισμα”

Αυτή η θέση, σου επιτρέπει να ρυθμίζεις πόσο γρήγορο και έντονο θα είναι το σεξ ενώ λειτουργεί τόσο για κολπικό όσο και για πρωκτικό σεξ. Επιπλέον, τα χέρια σου είναι ελεύθερα να περιφέρονται και να διεγείρουν την κλειτορίδα σου και τους εσωτερικούς μηρούς του συντρόφου σου.

στάσεις σεξ με την γυναίκα από πάνω
sexualpositionsfree.com

Μείνε από πάνω

Αυτή η γωνία είναι μια προφανής πρόσκληση για τον σύντροφό σου να απομακρυνθεί από την κλειτορίδα σου και να παίξει με το στήθος σου. Αυτή η στάση είναι ακριβώς όπως η καουμπόισσα, αλλά με μια παραλλαγή. Ανέβα από πάνω και ζήτησε από τον σύντροφό σου να μπει μέσα σου. Στη συνέχεια, σκύψε πίσω και τοποθέτησε τα χέρια σου στο κρεβάτι για στήριξη, δημιουργώντας γωνία 45 μοιρών με τα πόδια του συντρόφου σου.

στάσεις σεξ με την γυναίκα από πάνω
sexualpositionsfree.com

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News