Και γιατί τέλος πάντων να ασχολούμαστε μόνο με την Ημέρα της Γυναίκας και να μην δίνουμε λίγη σημασία και στην Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα; Πες χρόνια πολλά στον σύντροφό σου και γνώρισέ τον λίγο καλύτερα.

Η 19η Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα και μια καλή ευκαιρία να δώσεις λίγη σημασία παραπάνω στον αγαπημένο σου και να τον γνωρίσεις καλύτερα. Όσα χρόνια κι αν είστε μαζί, ίσως υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρεις γι’ αυτόν και που δεν σου έχουν περάσει καν απ’ το μυαλό.

Δεν είσαι και ο απόλυτος γνώστης του ανδρικού φύλου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να το γνωρίσεις λίγο καλύτερα. Και ξέρεις κάτι; Κι ο δικός σου σύντροφος εύχεται να ήξερες κάποια παραπάνω πράγματα, γιατί αφορούν και τον ίδιο.

Πράγματα που δεν έχεις σκεφτείς για τους άνδρες… ούτε και για τον σύντροφό σου!

1. Δεν μπορεί να διαβάσει τη σκέψη σου. Κατάλαβέ το επιτέλους! Ο σύντροφός σου δεν μπορεί να ξέρει τι έχεις μες το μυαλό σου, όσο κι αν το θες. Βρίσκει ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση των γυναικών και δεν κατανοεί όλα όσα σε προβληματίζουν.

10 πράγματα που ο σύντροφός σου δεν θα καταλάβει ποτέ για σένα!

2. Δεν είναι τόσο “γουρούνι” και αναίσθητος όσο νομίζεις. Εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να “στολίζουμε” τους άνδρες με μερικά κοσμητικά που δεν ισχύουν και τόσο. Εντάξει, μπορεί να ξέχασε να πάρει ψωμί, να μην έπλυνε τα πιάτα, να μην θυμήθηκε την επέτειό σας, να μην σου φέρνει τόσο συχνά λουλούδια όσο θα ‘θελες, όμως μήπως είναι ευαίσθητος τελικά; Μήπως σε νοιάζεται πιο πολύ απ’ ό,τι δείχνει; Ναι, θες να δεις και μια πράξη παραπάνω, όμως αντί να του γκρινιάζεις συνέχεια, μήπως θα ήταν πιο αποτελεσματικό να του το πεις με όμορφο τρόπο και να αντιληφθείς πως απλά είναι άνδρας και δεν σκέφτεται όπως εσύ;!

Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα
Pexels

3. Του αρέσει το σεξ, το θέλει συνέχεια, αλλά τον ενδιαφέρεις κι εσύ. Το ότι στους άνδρες αρέσει πολύ το σεξ το ξέρεις ήδη και φυσικά δε θα σου πούμε το αντίθετο. Όμως, κατά τη διάρκεια του σεξ, πριν και μετά απ’ αυτό, δεν τον ενδιαφέρει μόνο τι συμβαίνει εκεί κάτω, αλλά και εσύ. Ειδικά αν έχετε σοβαρή σχέση, το πώς αισθάνεται εσύ παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο και δε θα βάλει το σεξ πάνω από εσένα.

4. Δεν θα υπεραναλύσει τίποτα. Το κάνεις συνέχεια. Για την ακρίβεια… ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Όμως, ο σύντροφός σου δεν θα κάτσει να σκεφτεί όλα τα θετικά, όλα τα αρνητικά κι όλες τις πιθανές επιπτώσεις μίας πράξης, ακόμα και μιας κουβέντας που μπορεί να πει. Ο άνδρας από τη φύση του δεν είναι ιδιαίτερα multitasking και δε θα βγάλει στο μυαλό του διαφορετικά σενάρια για το καθετί που του συμβαίνει ή για τη στάση σου απέναντί του. Είναι τόσο απλό!

Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα
Unsplash/ Toa Heftiba

5. Δεν υπάρχει μόνο ένα ευαίσθητο σημείο στο σεξ. Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης ασχολείσαι αποκλειστικά με το πέος του, όπως και χιλιάδες άλλες γυναίκες. Όμως, δεν είναι το μόνο ευαίσθητο σημείο για έναν άνδρα. Οι ερωτογενείς του ζώνες είναι πολύ περισσότερες και καλό θα είναι να αρχίσεις να τους δίνεις λίγη σημασία παραπάνω. Την επόμενη φορά, λοιπόν, ασχολήσου παραπάνω με τις θηλές του, τον λαιμό του κι άλλα μέρη του σώματος που προφανώς δεν είχες σκεφτεί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News