Η 13η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Προφυλακτικού και όλοι είμαστε και θα πρέπει να είμαστε υπέρ της χρήσης τους. Βέβαια κάποιες εταιρίες το έχουν παρακάνει με τις ευφάνταστες γεύσεις που εφευρίσκουν για να πείσουν τον κόσμο να τα χρησιμοποιεί. Αυτές είναι οι πιο παράξενες γεύσεις προφυλακτικών που θα βρεις στην αγορά παγκοσμίως.

Τα πιο περίεργα facts για τα προφυλακτικά που δεν γνωρίζεις!

Οι πιο παράξενες γεύσεις προφυλακτικών του κόσμου

Κάνναβη

Από ταμπόν κάνναβης μέχρι λιπαντικό, οι εταιρείες σεξουαλικής υγείας θέλουν απεγνωσμένα να απευθύνουν έκκληση στους καταναλωτές κάνναβης. Ήταν λοιπόν θέμα χρόνου να κυκλοφορήσουν στην αγορά προφυλακτικά με γεύση κάνναβης. Απλώς για να γίνει προφανής η προέλευσή τους, ονομάζονται “Cannadoms” και έχουν πράσινο χρώμα.

Μπέικον

Τα προφυλακτικά J&D’s Bacon σε κάνουν να έχεις μια γεύση από πρωινό στο σώμα σου, ενώ μοιάζουν με μια στρογγυλή φέτα μπέικον όταν τα φοράει κάποιος, δίνοντας ένα εντελώς νέο νόημα στο «πρωινό στο κρεβάτι».

Caipirinha

Αυτά τα προφυλακτικά περιορισμένης κυκλοφορίας, που πωλήθηκαν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία, μοιάζουν και έχουν γεύση σαν το εθνικό κοκτέιλ της χώρας, το οποίο περιέχει λάιμ, ζάχαρη και το αλκοολούχο ποτό Cachaça με βάση το ζαχαροκάλαμο.

Σκόρδο

Αυτά τα προφυλακτικά, που δημιουργήθηκαν από το εστιατόριο The Stinking Rose” μπορούμε να πούμε ότι είναι αρκετά παράτολμα καθώς δεν θα βρουν και πολλούς υποστηρικτές εκεί έξω.

Mint Tingle

Αυτά τα προφυλακτικά θα σε κάνουν να νιώθεις ότι μόλις έχεις βουρτσίσει τα δόντια σου!

Σοκολάτα

Αυτά θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να είναι ωραία. Αλλά οι κριτικές στο Amazon δεν ήταν και οι καλύτερες: “Η γεύση είναι υπερβολική και δεν νιώθω τη γλώσσα μου.” Ένας άλλος δηλώνει: “ΑΙΣΧΟΣ! ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!”

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News