Για τους άντρες, τις περισσότερες φορές, είναι σχετικά απλό το να έρθουν σε οργασμό. Όπως αναφέρει και η κλασσική κωμωδία Clerks: «Το να φέρετε έναν άντρα σε οργασμό είναι εύκολο. Τοποθετήστε το σε ένα μέρος κατά προτίμηση υγρό, σπώρξε, επαναλάβετε». Αλλά για να έρθουν σε οργασμό άτομα με αιδοίο δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες στάσεις στο σεξ για να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή και να την κάνεις καλύτερη από ποτέ.

Μια ιδανική στάση στο σεξ, που υπόσχεται σίγουρα αποτελέσματα, περιλαμβάνει διέγερση κλειτορίδας και μαστού. Έτσι, στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι τόσο περίπλοκα όσο φαίνονται. Το ζητούμενο δεν είναι ο κόπος αλλά ο τρόπος και θα τα καταφέρεις!

Πάρε τον έλεγχο στο σεξ και ανέβα από πάνω – Αυτές οι στάσεις θα σε κάνουν την κυριάρχο του παιχνιδιού

5 στάσεις στο σεξ που υπόσχονται σίγουρους οργασμούς

Κουτάλι
Ξαπλώνετε και οι δύο στα πλάγια κοιτάζοντας την ίδια κατεύθυνση, ενώ εσύ βρίσκεσαι μπροστά από τον σύντροφό σου. Ο σύντροφός σου λυγίζει τα γόνατά του και έρχεται με το σώμα του όσο πιο κοντά σου γίνεται για ευκολότερη πρόσβαση στον κόλπο σου από την πίσω μεριά.

Σε πολλές γυναίκες αρέσει αυτό, αν και δεν είναι για όλες εύκολο να έρθουν οργασμό, ενώ είναι γυρισμένες στα πλάγια. Αλλά το μεγάλο πλεονέκτημα εδώ είναι ότι ο σύντροφος σου μπορεί να απλώσει το χέρι του και να τρίψει την κλειτορίδα σου.

Το ανάποδο ιεραποστολικό (γνωστό κι ως CAT)
Πρόκειται για μια παραλλαγή του γνωστού ιεραποστολικού. Η διαφορά, ωστόσο, βρίσκεται στο ότι ο κορμός του συντρόφου σου δεν ακουμπά τον δικό σου. Αντίθετα ελαφρά σηκωμένος και με τα χέρια του κρατάει όλο του το βάρος. Αυτό σημαίνει ότι το μόριο του δεν εισέρχεται όλο μέσα στον κόλπο σου, αλλά ένα μέρος του τρίβεται πάνω στην κλειτορίδα σου δημιουργώντας έντονη ευχαρίστηση.

στάσεις στο σεξ
Men’s health

Στάση Pinner
Σε αυτή την στάση εσύ πρέπει να ξαπλώσεις μπρούμυτα και αυτός αντίστοιχα από πάνω σου. Αλλά επειδή είσαι επίπεδα ξαπλωμένη στο κρεβάτι, έχεις πολύ διαφορετικές αισθήσεις από οποιαδήποτε άλλη θέση διείσδυσης όπου το κάτω μέρος σου είναι ψηλά στον αέρα. Μπορείς ακόμα και να γλιστρήσεις το χέρι σου ανάμεσα στο κρεβάτι και το σώμα σου και να τρίψεις την κλειτορίδα σου για μεγαλύτερη απόλαυση.

στάσεις στο σεξ
SOFIE BIRKIN/COSMOPOLITAN

Το doggy αλλιώς
Σε αυτή την στάση εσύ κάθεσαι στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού, ενώ ο σύντροφος σου είναι όρθιος πίσω σου.

στάσεις στο σεξ
cosmopolitan

Reverse cowgirl με μια παραλλαγή
Βάλε τον σύντροφό σου να ξαπλώσει ανάσκελα με το ένα γόνατό του ελαφρώς ανασηκωμένο. Εσύ ανέβα πάνω του, αντικρίζοντας με το πρόσωπό σου τα πόδια του και όχι το κεφάλι του και κράτησε το ένα πόδι σου τεντωμένο, ενώ το άλλο είναι λυγισμένο. Από εδώ, στηρίξου στο λυγισμένο γόνατο του συντρόφου σου και χρησιμοποίησέ το για υποστήριξη καθώς λικνίζεσαι πάνω-κάτω.

στάσεις στο σεξ
Men’s Health

Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος να κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου. Κάθε ζευγάρι πρέπει να πειραματιστεί για να βρει τι του ταιριάζει. Αλλά ελπίζω ότι η δοκιμή αυτών των στάσεων θα είναι διασκεδαστική και οργασμική.

Μετά από αυτό το άρθρο θα αλλάξεις όλα όσα σκέφτεσαι για το σεξ

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News