Ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκε την Τόνια Σωτηροπούλου και ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία στο Instagram του. Η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία, που έγραψε ο Μαραβέγιας για τον γάμο του είναι ό,τι πιο γλυκό, ειλικρινές και ρομαντικό θα διαβάσεις σήμερα.

Γεμάτος ευγνωμοσύνη και αγάπη

Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένας άνθρωπος που φαίνεται να τον χαρακτηρίζει ποιότητα στη ζωή του. Οι επιλογές του στη δουλειά του και σε όλα όσα μας έχει δώσει μέχρι τώρα είναι ξεχωριστές. Ακόμα και μια ανάρτηση για να πει ευχαριστώ στον κόσμο που τον αγαπά και τον ακολουθεί, για τις ευχές για το γάμο του, μοιάζει να είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη και αγάπη προς όλους.

Είναι η μέρα του γάμου των ανθρώπων συνήθως μια μέρα αγάπης, μια μέρα που η αγάπη ξεχειλίζει από όλους και προς όλους. Υπάρχει χαρά, υπάρχει ευγνωμοσύνη, υπάρχει υπόσχεση, υπάρχει ενθουσιασμός από το ζευγάρι, από τους γονείς, τους φίλους. Μια γιορτή όπως είπε και ο Κωστής Μαραβέγιας για το γάμο.

Δεν χάθηκε ο ρομαντισμός, ευτυχώς

Εμείς τα κορίτσια κατά γενική ομολογία το θέλουμε το ρομάντζο στη ζωή μας. Διαβάζοντας τις γραμμές που έγραψε ο Κωστής για την Τόνια του, νιώσαμε ένα καρδιοχτύπι, έναν ενθουσιασμό που ακόμα στις μέρες μας υπάρχουν τέτοιοι ιππότες. Δεν μοιάζει λίγο με γραμμές από μυθιστόρημα με κάποιον υπερφυσικό ήρωα, που σου έλεγα τις προάλλες ότι δεν υπάρχουν στην αληθινή ζωή; Να που τελικά υπάρχουν. Να που ο Κωστής μας αποδεικνύει ότι όντως εκεί έξω υπάρχουν τέτοιοι άντρες, που μπορούν να βγουν και να βροντοφωνάξουν την αγάπη τους χωρίς ντροπή.

Και τώρα θα μου πεις ότι εγώ δεν χρειάζομαι κανέναν να μου προστατεύει την ανεξαρτησία, ελευθερία κλπ. Μήπως κάπου το έχουμε λίγο τραβήξει το σχοινί με όλα αυτά τα politically correct που βροντοφωνάζουμε εκεί έξω. Μήπως με αυτήν την ψευδαίσθηση της αυτάρκειας και ανεξαρτησίας,δίνουμε ένα λάθος μήνυμα στους άντρες; Είμαι με το μέρος σου, αν πραγματικά δεν το χρειάζεσαι είναι πολύ οκ και δεν θεωρώ δεδομένο ότι όλες πρέπει να νιώθουμε έτσι ή ότι χρειαζόμαστε απαραίτητα έναν σύντροφο για να ολοκληρωθούμε.

Σεβασμός

Μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας για τον γάμο, σαν θεσμό, αλλά και για την αγάπη γενικά. Μας προέτρεψε να εκδηλώνουμε την αγάπη προς τους ανθρώπους που αγαπάμε, να τους το λέμε να το γιορτάζουμε. Μίλησε με σεβασμό για τα ομόφυλα ζευγάρια που δεν μπορούν να απελευθερωθούν ακόμα. Σεβασμό προς όλους και πώς όλοι έχουν την ίδια ανάγκη για αγάπη.

Εκτίμησα την κάθε γραμμή αυτής της λεζάντας του Κωστή Μαραβέγια και μακάρι να ήταν μεγαλύτερη, να διαβάσω και να ξεμυαλιστώ ακόμα περισσότερο, να εμπνευστώ, να εκφράσω την αγάπη μου στον άνθρωπό μου και να μην ξεχνώ να την κάνω καθημερινά. Γιατί μόνο η αγάπη μένει στο τέλος.

Ο Κωστής είναι το είδος του σύντροφου που θα ήθελες να σου φέρει η κόρη σου μια μέρα και αν έχεις γιο να είναι το είδος του συντρόφου που θα γίνει.

Κωστή και Τόνια, σας εύχομαι από καρδιάς να ζήσετε μια υπέροχη μαζί!

Μεγαλώνοντας αυτόνομους γιους

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News