Είσαι σε σχέση με έναν νέο άντρα και βρισκόμαστε μία ανάσα λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό φαντάζομαι…Δώρα! Αλλά το ήξερες ότι από το δώρο του και μόνο μπορείς να μάθεις πόσο σοβαρά σε βλέπει;

Παίρνεις, λοιπόν, ένα δώρο από τον αγαπημένο σου και με τον κλασικό γυναικείο τρόπο, αναλύεις τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη σχέση σα. Ε, λοιπόν, εμείς είμαστε εδώ για να σου λύσουμε κάθε απορία.

Πριν μπούμε σε λεπτομέρειες, ας υπενθυμίσουμε κάποια πράγματα πράγματα:

Τα χρήματα δεν έχουν σημασία. Οι άνθρωποι ξοδεύουν ό,τι μπορούν. Η σκέψη και ο χρόνος που επενδύεις είναι αυτό που μετράει και δείχνει πόσο ενδιαφέρεσαι… ή όχι.​

4+1 στάσεις που υπόσχονται πολλαπλούς οργασμούς. Εσύ πότε θα πετάξεις στα ουράνια;

Τι σημαίνει το χριστουγεννιάτικο δώρο του; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Δωροκάρτα χαμηλής αξίας

Σημαίνει ότι σε σκέφτεται. Θέλει να νιώθεις ότι αναγνωρίζει την αξία σου, αλλά δεν πρόκειται να τρελαθεί για σένα. Αυτό είναι ένα καλό δώρο αν βγαίνετε για λίγο καιρό.

Γενικά, οι δωροκάρτες είναι λιγότερο προσωπικές και υποδηλώνουν την απόσταση μεταξύ των δύο ανθρώπων. Εκτός, φυσικά, εάν είναι δύσκολο να κάνεις δώρο. Σε αυτή την περίπτωση, μια δωροκάρτα είναι ευκολότερη.

Γιατί τα Χριστούγεννα είναι «φτιαγμένα» για όσους έχουν σχέση;

Κάτι σέξι, όπως παιχνίδια ή ρούχα

Αυτό σημαίνει ότι θέλει κάθε εκατοστό από εσένα, σε βλέπει ως «το παρόν του» και θέλει να εντρυφήσει σε εσένα. Μπορεί να είναι πολύ σοβαρός μαζί σου (ή όχι), αλλά σε κάθε περίπτωση, τον μαγεύεις σεξουαλικά.

Τι σημαίνει το χριστουγεννιάτικο δώρο του;
Pexels

Μια εμπειρία, όπως μια απόδραση το Σαββατοκύριακο ή μια μέρα σε σπα

Αυτός ο άντρας νοιάζεται πραγματικά για σένα. Καταβάθος. Μια μέρα σε σπα είναι ένα εξαιρετικά προσεγμένο δώρο. Το ίδιο με το μανικιούρ και το πεντικιούρ. Μια απόδραση το Σαββατοκύριακο υποδηλώνει ότι θέλει χρόνο μαζί σου. Θέλει περισσότερα από εσένα. Θέλει να σε κάνει χαρούμενη.

Τα δώρα των «εμπειριών» είναι πραγματικά δώρα που προέρχονται από κάποιον που σε εκτιμά και σε νοιάζεται.

Κάτι για το σπίτι

Λοιπόν, αυτό πρέπει να είναι το πιο γλυκό δώρο που θα μπορούσες να λάβεις. Αυτό είναι από κάποιον που σε λατρεύει και σε θέλει πολύ.

Όσα μας δίδαξαν τα love letters του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μεταξύ ενός στρατιώτη και της γυναίκας του

Ένα personalized gift

Άλμπουμ φωτογραφιών. Κορνίζες. Όποια και αν είναι η περίπτωση, τα personalized gifts είναι πολύ γλυκά. Σημαίνει ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου και σε βλέπει πολύ σοβαρά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News